Vil du have mere tid til at rejse? – Få din opgave korrekturlæst

Det er muligt at bestille korrektur online – altså at booke en ekstern korrekturlæser til at rette den tekst igennem, du har siddet med.

Turen kan være blid – korrekturlæsning kan være kontant, for alle fejl rettes.

Så kan du i mellemtiden pakke tasken og tage på en ferie, for det er bestemt ikke altid let at finde tid til at trække stikket.

Det tager typisk mellem 1 og 3 hverdage at få læst korrektur på en tekst – det er klart, at det afhænger af længden – og det giver dig en glimrende mulighed for at pakke en lille taske og snuppe eksempelvis en bus til Berlin på en forlænget weekend.

Så kan en af de professionelle korrekturlæsere hos Erhvervskorrektur sørge for, at du mandag morgen møder ind til en korrekturlæst tekst – ja, for hos Erhvervskorrektur kan det også lade sig gøre at booke sig ind på en tid til weekendkorrektur.

Det står vist for, at Erhvervskorrektur er et meget fleksibelt foretagende, hvor du som kunde kan være med til at ramme den bedste form for korrekturlæsning.

3 former for korrektur til en god pris hos Erhvervskorrektur

Det går igen, at uanset hvor du rejser hen, er der fokus på din tekst i mellemtiden. Det kan være, der er tale om en rapport, du gerne vil have rettet igennem. Det kan også være, det er en hjemmeside, der har mange sproglige fejl og mangler, og som virkelig skal justeres.

Det er muligt at vælge mellem 3 former for korrekturlæsning hos Erhvervskorrektur:

  1. Basiskorrektur
  2. Udvidet korrektur
  3. Gennemskrivning

Førstnævnte sørger for, at der ikke er nogen kommafejl samt stave- eller tastefejl.

Med Udvidet korrektur giver du korrekturlæseren mulighed for at gå lidt grundigere til værks. Her vil der i tilgift også blive set nærmere på din måde at formulere dig på. Er der her kringlede sætninger, vil de blive ændret, således at alle sætninger, alle afsnit, fremstår så knivskarpe som muligt.

Med Gennemskrivning er det den helt store redigeringssabel, korrekturlæseren har fat i. Her er der for korrekturlæseren mulighed for at skære ind og ændre på hele teksten, så den kan ramme det publikum, du søger.

Det er muligt at vælge korrektur på flere sprog; det er typisk engelsk og dansk korrekturlæsning, der er rift om, og derfor kan det være en meget god idé at aftale nærmere med Martin, der står for alle henvendelser. Han kan fanges på 7199 8083 eller på info@erhvervskorrektur.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *