Velegnet sexlegetøj til rejsen

Når man skal ud at rejse, kan det være svært at finde et tilpas diskret stykke sexlegetøj. De fleste vil gerne have et stykke sexlegetøj, som ikke begynder at brumme i kufferten eller rejsetasken. Det vil være alt for pinligt. Og tolderne skal også gerne kunne åbne din kuffert, mens der er fyldt med mennesker, uden at der ligger en stor dildo, som alle kan se. Det kan de fleste nok sætte sig ind i.

Sexlegetøj til rejsebrug

Derfor er der også udviklet en række forskellige stykker sexlegetøj til rejsebrug. De er kendetegnet ved, at de ikke ligner et stykke sexlegetøj, men nærmere en læbestift, en kuglepen, en halskæde eller blot et almindeligt stykke elektronik. En anden mulighed er at medbringe en Magic Wand, som jo også kan bruges til almindelig massage af f.eks. nakke eller ryg.

Mange udbydere

F.eks. har Rocks Off udviklet forskellige vibratorer, som ligner en kuglepen. Den er gylden i farven og når man tager toppen af, kan den bruges som vibrator. Rocks Off er Englands største producent af sexlegetøj til mænd og kvinder – så kvaliteten er altid helt i top.

En anden mulighed er Womanizer, der introduceret en lille udgave, af deres kendte produkter. Dette produkt kommer med en kapsel, som vibratoren lægges ind i. Derved ligner det et almindeligt stykke elektronik. Så hvis du foretrækker den sugende stimulation, så bør du kigge på Womanizers produkter.

Fun Factory, der er Tysklands største producent af sexlegetøj, har ligeledes udviklet en dildo til rejsebrug. Den er lille og man kan ikke umiddelbart se, at det er en dildo. Den kan anvendes til både vagianl og anal nydelse – så hvis du foretrækker en dildo, bør du kigge på et produkt fra Fun Factory.

Sidst men ikke mindst har Pipedream, der er verdens største producent af sexlegetøj, udviklet en meget lille magic wand. Faktisk er den så lille, at den kan bruges som nøglering. Men her er størrelsen altså ikke lig med gørelsen. Den er utroligt effektiv og du kan gemme den overalt, da den som sagt er meget lille – ca. 5 cm. lang.

Hos belugi.dk finder du alle ovenstående produkter til rejsebrug. Der er også en lang række andre velegnede stykker billigt sexlegetøj, så du kan roligt gå på opdagelse. Og hos belugi.dk tilbyder vi prisgaranti, fri fragt ved 300 kr., diskret dag-til-dag levering og så selvfølgelig Danmarks største udvalg indenfor sexlegetøj og frækt lingeri. Vi glæder os til at byde dig velkommen i vores skønne univers. Det giver ”Lyst til mere”!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *