Undgå sygdom på din rejse

Vil du gerne kunne nyde din ferie uden at ligge syg det meste af tiden, skal du også forberede dig, før du tager afsted. Rigtig mange bliver ramt af sygdomme, som giver dem en dårligere oplevelse, end de havde håbet på. Denne artikel kigger nærmere på, hvad du kan gøre for at undgå det.

Der findes ikke noget værre. Du er endelig kommet af sted på den ferie, du så længe har ventet på, og efter to dage bliver du ramt af sygdom, som stort set sætter en stopper for al din aktivitet på ferien. Men hvad gør man så? Der er selvfølgelig en række ting, man har mulighed for, hvis man har forberedt sig hjemmefra.

Få styr på toilettasken

Den vigtigste del i forbindelse med at forberede sig på ferien er at pakke. For mange handler pakkeriet mest om, hvilke flotte sommerkjoler de skal have på, eller hvor mange par shorts der er nødvendige at have med. Her er det dog også en god idé, hvis man lige tænker over, hvad man ellers har brug for at pakke af praktiske ting. For selvom tøjet er vigtigt på en ferie, skal der også være styr på sikkerheden og helbredet.

Derfor er det altid vigtigt at have rejseforsikringen med sig, ligesom man skal have de nødvendige sundhedskort, som giver adgang til hospitaler i udlandet. Herudover kan man opdatere toilettasken en smule hjemmefra, så man ikke behøver rende på apoteket – og måske endda ikke få noget med hjem. Det kan fx være en god idé at have en candida kur med sig i toilettasken, som kan bruges senere, hvis det ikke bliver aktuelt på ferien. Det samme gælder hæmoride behandling, som også kan fås i håndkøb.

Leder du efter en candida kur, kan du klikke her for at finde gode varianter.

Tænk over, hvad du spiser

Der er ingen tvivl om, at langt de fleste sygdomme på ferier stammer fra mad eller drikke, man har indtaget. Der er mange forskellige madkulturer, og man kan hurtigt rende ind i et krydderi eller en ingrediens, som ikke passer kroppen så godt. Gør derfor dig selv den tjeneste, at du tænker over, hvad du propper i munden. Det betyder ikke, at du ikke må prøve noget nyt, men det er heller ingen skam at spørge ind til maden, så du bliver klogere på, hvordan den måske kan påvirke dig.

Undgå bakterier

Det er selvfølgelig også en fordel, hvis du kan undgå at sætte dit immunforsvar på ekstraarbejde. Det gør du blandt andet ved, at du undgår en masse unødvendige bakterier. Det kan være, du har været steder henne, hvor du ikke kender til renligheden. Så vask hellere hænderne en ekstra gang, og tag lidt sprit på hænderne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *