Tre sjove ting at gøre i sommerferie

Sommerferien er lige rundt om hjørnet, og hvor mange allerede har planlagt deres ferie, er der nogen, som stadig overvejer, hvor de overhovedet skal hen, og hvordan deres ferie skal foregå. Der er et hav af muligheder, og det kan være svært at beslutte sig, hvordan du får den bedst mulige sommerferie. Her kommer nogle oplagte forslag.

Interrail rundt i Europa

Den første ting, du kan overveje at gøre i din sommerferie, er interrail. Med interrail køber du et såkaldt togpas, hvor du herefter kan rejse til lige de lande, du ønsker. Du kan eksempelvis vælge at købe et til Europa. Du behøver herved ikke engang planlægge din endelige tur men kan tage derhen, hvor vinden fører dig. Med en rygsæk på ryggen kan du nemt finde sjove hostels at overnatte på og møde mange nye mennesker.

Interrail er en genial måde at opleve mange forskellige lande og byer på kort tid – og samtidigt giver det en hvis fleksibilitet, da den helt store planlægning ikke er nødvendig.

Den ultimative roadtrip

En anden sjov mulighed er roadtrip. Lokker du en eller flere af vennerne med, er der ingen tvivl om, at I får den bedste oplevelse. Uanset hvilket land du ønsker at udforske, er det muligt. Hvis du allerede har en bil, kan du køre fra Danmark af og ned igennem Europa. Mange vælger også at bestille en flybillet til USA og herfra køre rundt til en masse forskellige områder.

Denne rejseform giver også mulighed for at være fleksibel, og samtidigt kan dig og vennerne hygge jer i bilen med snacks og en god playliste, så selve køreturen mellem de forskellige stops også bliver mindeværdige. Byerne Los Angelas, San Fransisco og Las Vegas er blandt nogle af de byer, som ofte bliver besøgt af turister.

Oplev luksus på krydstogt

Er du til noget lidt mere luksuriøst, kan det være den tredje mulighed frister dig en smule mere. Krydstogt er efterhånden blevet ekstremt populært – ikke kun blandt de ældre, men også for kæresteparrene, vennegrupperne og familierne. Her behøver du ikke røre en finger, men i stedet får maden serveret samtidigt med at du har alt, hvad du kunne ønske dig omkring dig. Biografer, barer, restauranter og pool-områder er blot nogle af de aktiviteter og områder, der tilbydes på mange krydstogter.

Med en krydstogttur får du ligeledes muligheden for at nyde livet ombord men samtidigt besøge mange forskellige lande og flotte byer – alt sammen på en tur!

Det er dog ikke sikkert, at din nuværende opsparing kan holde til sådan en tur på et krydstogt. Du kan enten vælge at tage et lån ved at søge på ”lån penge” eller klikke her – eller du kan holde tungen lige i munden og spare hver en skilling indtil afrejse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *