Tag på ferie og kom hjem til en perfekt græsplæne

Vi elsker alle sammen en god ferie, hvor vi kommer langt væk fra de vante omgivelser. Det giver ny energi og mange dejlige minder med mennesker man holder af. Det er ligefrem sundt at holde ferie, men kommer man hjem til en plæne, som har fået lov til at gro vildt, så kan man bruge alt den nye energi man har hvervet sig, på at ordne sin elskede have.

Mange husejere bruger utrolig meget tid og penge på deres fantastiske villahaver, og det er ikke uden grund. En have er et opholdssted for hele familien og man vil gerne kunne vise en flot have frem for sine gæster.

Tager man på en længere ferie, kan man være helt sikker på at komme hjem til en græsplæne som er blevet så lang at den næsten er umulig at klippe.

Her er 3 gode råd til dig der ønsker at tage på en skøn ferie uden at komme hjem til en håbløs græsplæne.

  1. Spørg din nabo om hjælp – Har man en eller flere søde naboer, som man er på god fod med, kan man spørge om hjælp til at holde haven. Har naboen børn i teenagealderen, kan man eventuelt spørge om nabobørnene kunne være interesseret i at gå en tur med plæneklipperen for lidt lommepenge.
  2. Hyr en anlægsgartner – Har man budgettet til at hyre en professionel til at stå for havearbejdet mens man er på ferie, er det også en rigtig fin løsning. Her er man helt sikker på at komme hjem til en smuk have, som muligvis står endnu flottere end den gjorde inden man tog på ferie.
  3. Invester i en robotplæneklipper – De fleste er i dag bekendt med robotplæneklipperen, som udover at spare dig for utallige ture med plæneklippere, faktisk også giver en tættere og flottere plæne. Udvalget af plæneklipper er i dag meget stort og derfor også meget varierende i pris, men har man en lille græsplæne, kan en robotplæneklipper til et par tusinde kroner gøre underværker. Det er en engangsinvestering, og når den først er installeret kører det helt af sig selv. En lille bonus er at din nabo bliver helt grøn er misundelse, når han ser din nye investering.

Læs meget mere om haven og græsplæne her.

Har du nogle gode råde til at holde styr på haven imens man er på ferie? så er du meget velkommen til at dele dem med os i kommentarfeltet herunder!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *