Tag på en rejse og lad opgaven stå et øjeblik

Som studerende har du tit i arbejdet med at skrive et speciale lyst til at pakke kufferten og rejse bort.

Der er dog en afleveringsdato at skrive sig frem imod. Ofte, når datoen nærmer sig, er det svært at finde tid til alt – særligt at rejse.

Det kan der dog laves om på, for hos Studiekorrektur har du mulighed for at købe dig tid – tid til at booke en rejse. For du kan hos Studiekorrektur booke en professionel korrekturlæser, og så kan du slikke sol ved poolen med en kold drink i hånden, mens en dygtig og billig korrekturlæser retter dit speciale, din bacheloropgave eller din ph.d.-afhandling igennem for sproglige fejl og mangler.

En god kommaretter – et kommaprogram?

Det er et godt spørgsmål – hvem kan sætte komma i min opgave? Findes der et kommaretterprogram?

Det gør der ikke.

Der findes meget dygtige professionelle korrekturlæsere – de kan bookes hos Studiekorrektur, hvor du kan reservere tid til korrektur. Så kan du derpå pakke rejsetasken og tage af sted med viden om, at der bliver læst grundigt korrektur på din opgave.

  • Der bliver sat komma.
  • Der bliver rettet til med hensyn til stave- og tastefejl.
  • Ydermere vil kringlede sætninger blive skrevet om, så de fremstår helt skarpe.

Du kan få 12 for specialet

Censor skal faktisk meget grundigt bedømme din opgave. Censor skal vurdere, hvordan sproget er i din opgave. Det står i en meget afgørende paragraf, og den kan du læse hos Studiekorrektur.dk.

Det er de færreste, der ved, at sproget i en opgave vægter så meget i bedømmelsen, for de fleste tænker, at det blot er det faglige, der er det vigtigste, og derfor sætter de fleste alt ind over for det.

Derfor kan det være en god idé at rejse væk og lade en korrekturlæser rette din opgave igennem. Det giver typisk det bedste resultat.

Det er netop også tit sådan, at man ikke kan korrekturlæse sin egen opgave, ganske fordi man undervejs i skriveprocessen har stirret sig blind på sin egen opgave.

Derfor – igen – kan det være bedre for dig at trække stikket, rejse, og lade ekspert udi korrekturlæsning tage over – og det vigtigste er, at hos Studiekorrektur væltes budgettet ikke, for der er lave priser på korrektur, og der er studievenlige rabatter at hente.

Så ved at bestille korrektur af dit speciale hos Studiekorrektur får du også råd til at tage på en velfortjent rejse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *