Tag på den ultimative vildmarkstur i Alaska

Verden er blevet mindre. Det skal forstås sådan, at det er blevet meget lettere at rejse rundt omkring. Hvor det for ikke mange år siden var originalt at tage til Thailand, er det i dag en meget stor del af den danske befolkning, der har været der.

Der er derfor meget større krav, hvis man tage på en anderledes og excentrisk tur. Det kan dog sagtens lade sig gøre. Der er for eksempel ikke mange, der har været i Alaska og specielt ikke på en hård og udfordrende vildmarkstur i jagtens tegn. Men det kan sagtens lade sig gøre, og det er ikke så svært – vi guider dig!

En guidet tur eller egen planlægning?

Der er to tilgange til sådan en tur. Den ene er stå for størstedelen af planlægningen selv. Hertil er det nærmest et krav, du har prøvet noget tilsvarende før. Ved en jagtrejse er der en del praktikaliteter, der skal gå op i en højere enhed, og det er ikke sjovt, hvis man kæmper med sådan nogle triviale ting hele turen. Til gengæld, hvis du har prøvet det før og vælger at gøre det igen, kan det meget vel vise sig at blive en endnu mere udfordrende og original tur.

Den anden mulighed er som sagt at tage på en allerede planlagt tur. På den måde slipper du for at ordne alle disse praktikaliteter, og du er sikret de bedste muligheder for at skyde nogle dyr, der ellers er svære at komme i nærheden.

Der er altså både fordele og ulemper ved begge ting, og det er helt op til den enkelte at vælge. Derfor, bliver fremgangsmåden i begge tilgange i det følgende beskrevet.

Egen planlægning

Hvis du tager afsted med nogle kammerater med egen planlægning, er det en rigtig god idé, at du starter i god tid. Du skal have styr på jagttegn, jagtudstyr, hvor I skal hen, hvor længe I skal være afsted, og hvor i mere præcist skal hen. Alt denne planlægning tager altså bare noget tid. En anden god ting ved at planlægge i god tid er, at flybilletterne helt sikre vil være mulige at få til en billigere pris end, hvis I booker dem en måned før.

Når I planlægger sådan en tur, kan I jo stadig få inspiration fra andre guidede ture. Hvis disse steder er i de guidede ture, er det formentlig fordi det er nogle rigtig fede destinationer.

En guidet tur

Planlægningen er minimal, når I booker en guidet tur. I skal dog stadig stå for at pakke det rigtige udstyr med. Hvis du endnu ikke har det rigtige jagtudstyr, kan du klikke her og blive præsenteret for noget rigtig godt udstyr til en overkommelig pris.

Når man booker sådan en vildmarks-jagttur, er det hele mere eller mindre planlagt til den mindste detalje. Til gengæld har I meget bedre mulighed for at få noget ud af jeres jagtanstrengelser. Der vil være gode muligheder for at skyde forskellige former for bjørne, en elgtyr, rensdyr og sågar ørne.

Det er simpelthen op til dig at afgøre, hvad der er den ultimative vildmarkstur.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *