Slip for det værste jetlag

Vi kender alle sammen til at komme på ferie og få den ødelagt, fordi vi er helt smadret af jetlag. Men sådan behøver det sådan set ikke at være, da der er nogle ting, som du kan gøre, hvis du gerne vil undgå den værste jetlag.

 

Tænk i den nye tidszone

Med det samme at du sætter dig ind i flyet på vej mod din destination, skal du sætte dit ur til den nye tidszone. Når du gør det, så er det langt lettere at vende sig til den, ellers vil du hele tiden gå at tænke på, hvad tiden er derhjemme, og det nytter ikke noget.

For det er en tankegang, som din trætte hjerne gerne vil bruge, så du kan få lov at tage en lur.

 

Gå først i seng om aftenen

Mange har en slem tendens til at gå alt for tidligt i seng, når de kommer frem til et nyt land. Eller endnu værre så ender de med at sove midt på dagen.

Hvis du gør det, så ender du med at fucke dig selv fuldstændig op, og det er ekstrem svært for din krop at vænne sig til den nye tidszone.

 

Dyrk motion

Når du lander mange tidszoner væk, så har du også siddet ned i lang tid. Derfor er det godt for din krop at få bevæget dig med noget let cardio. Du skal ikke lave noget voldsom træning, men det er godt for kroppen, at den kan mærke, at den stadigvæk er i gang.

 

Vand er bedre end alkohol

Mange elsker at drikke alkohol, når de tager på ferie, men det er faktisk ekstrem dårligt for dig, hvis du gerne vil hurtigt over dit jetlag. Du bør ikke drikke alkohol på flyet eller i hvert fald drikke meget let alkohol første dag. Dvs. også når du lander.

Sørg i stedet for at drikke masser af vand da det er hårdt for din krop at flyve.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *