Sådan kommer du tilbage fra ferien med mere energi

Arbejdsopgaverne er klaret, skrivebordet er ryddet op, du er ved svare på de sidste mails og snart trykker du auto svaret på mailen til. Kort sagt: ferien er lige på trapperne. Det er en tiltrængt ferie. Det har været nogle hårde måneder, med nogle meget travle perioder. Derfor ser du frem til ferien, så du kan slappe af og få mere energi.

Men hvordan sikrer du dig egentligt, at ferien bliver afslappet nok, så du kommer tilbage til hverdagslivet med mere energi.

Læs med og få nogle bud på, hvad du skal gøre i din ferie for at få mere energi.

Spontanitet

En af de vigtigste elementer i din hverdag er den sædvanlige rutine og planlagte opgaver og gøremål. Det er ikke vigtig i ferien, tværtimod. Du skal smide alt unødvendig planlægning ud af vinduet og omfavne de spontane ideer. Du kan selvfølgelig ikke tage på ferie uden at have planlagt en smule på forhånd – fly og hotel skal trods alt være i orden. Men alt det andet behøver du ikke have planlagt ned til mindste detalje. Det giver unødvendigt meget stress og er ikke nogen hjælp til at få en afslappet, dejlig ferie. Derimod skal du springe ud i de spontane ideer. Det giver en fed fornemmelse og du kommer til at nyde ferien meget mere.

Hold dig aktiv

Rigtig mange danskere kan godt lide at slappe helt af ved poolen eller stranden, når de er på ferie. Det er selvfølgelig god ting, men det også vigtig at holde sig aktiv, så kroppen ikke falder fuldstændig hen. Sørg derfor at gå lange ture, når du er på ferie. Der er altid masser at se – uanset hvad din destination er – og du får et langt bedre indtryk, end hvis du havde taget turistbusserne. Så hvis du har planer om at besøge feriebyens seværdigheder, så sørg for at gå rundt. Det holder dig aktiv og du holder dermed kroppen i gang, hvilket er vigtigt for energien.

Spis med omtanke

En af de største syndere når du er ferie er alt den lækre mad, som du sætter tænderne i sammen et udsøgt glas rødvin. Det er fristende at spise det hele, men det har kroppen ikke altid godt og det hårde arbejde, du har gjort i løbet af foråret for at komme i form, fordufter hurtigt. Derfor er det vigtig du spiser med omtanke. Du kan spise alt det der bliver sat foran dig, men sørg for at spise mindre portioner, så nyder du også maden mere. Hvis du gerne vil være på den sikre side kan du altid købe kosttilskud, du kan tage med på ferien. Det kan være alt fra vitaminer til mineraler som magnesium. Du kan finde kosttilskud der passer til dig lige her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *