Sådan kan du tage afsted på din drømmerejse

Penge på ferier er en god investering

Har du brug for et afbræk fra hverdagen, eller fra det dårlige danske vejr, fra jobbet? Forskning viser, at man som person får meget mere livsglæde ud af penge man bruger på oplevelser frem for at købe nye ting.

Ferier, dem husker vi – man møder nye mennesker, oplever nye kulturer, ser nye ting. En god ferie hjælper med at få genopladt batterierne, og kan være en vigtig kilde til inspiration. Penge på ferier er derfor godt givet ud.

Men… det er jo heller ikke gratis at tage af sted.

En international flybillet kan nemt koste 5.000 kr. tur-retur, og hvis man skal langt væk på drømmeferien så hurtigt meget mere. Hertil kommer omkostninger til hotel/Airbnb og forbrug mens man er afsted.

Så hvordan finder du pengene?

Sådan får du råd: byt din genstand (midlertidigt) ud med en ferie

Hos PANTSAT.DK kan du få en straks udbetaling når du indleverer din genstande. Du ”pantsætter” din genstand. I praksis sælger du din genstand, og køber den så tilbage senere til en lidt højere pris.

Har du f.eks. et Breilting ur, så kan du indlevere det, få en udbetaling på op til 60% af værdien, tage på ferie, og købe det tilbage når du kommer hjem (eller senere når du har fået pengene).

For et korttidslån er det en af de bedste alternativer. Det er langt billigere end online kviklån og kassekreditter. Det er fleksibelt da du kan betale tilbage når du har lyst.

Eller måske har du allerede nok til ferien, men ønsker at have mulighed for at give forbruget på ferien et ekstra boost. Til en ekstra flaske rødvin, et lidt bedre hotelværelse, eller en dagstur mens du er afsted. Der er masser af muligheder.

Alternativ: Gør ferien en smule kortere og kom afsted alligevel

Hvis økonomien er lidt for stram til en normal længde ferie, så tag en kortere en. Bare det at komme afsted på ferie, giver et frisk pust til hverdagen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *