Rejse med et kompakt køkken

Når du skal ud og rejse i fjerne lande og opleve naturen på egen hånd, så er det uundværligt at have et lille udekøkken med. Med køkkener kaldet brændere får du muligheden for at lave en god kop kaffe – eller varme og tilberede dine måltider i det fri.

Friluftsland forhandler alle de bedste udekøkkener og du kan bl.a. se dem fra Primus her.

Vi vil her beskrive ExpressStove. Selvom komfuret er et ekstremt letvægtsprodukt, er det stadig holdbart og overraskende stabilt. Det gør det til det perfekte valg når du en dag går på tur og vil lave mad på et udekomfur. Komfuret er robust og samtidig er det meget kompakt, når det er pakket væk, i den medfølgende pakpose.

Men på trods af den lille størrelse kan det bruges med store potter og pander. ExpressStove kommer med en integreret tænder og en trinløs flammekontrol. Ventilen betyder at det er meget hurtigt og nemt at bruge Express-ovnen.

Varmeenheden er tilgængelig i forskellige versioner, du kan vælge imellem den virkelig lette version, hvis hoveddele er lavet af titanium, standard version, der bruger valved patroner eller duo-versionen, der passer til de fleste patroner med en ventil på.

Bemærk en særlig bonus, når du er rejser i Europa alle modeller kan leveres med eller uden piezo tænder. Det gør den lille og pæn når pakket væk, men det kan stadig brænde stærkt som et meget større komfur. Express-komfuret er en af ​​flere produkter i Primus’ voksende familie af lette produkter.

Bemærk: Du må ikke medbringe gas og brændstof på flyet. Så køb det lokalt.

Hvis du vil vide mere kan du kontakte din forhandler og komme ind i en butik, for at se nærmere på produkterne. Se også Primus Equipments YouTube-kanal, hvor de Svenske eksperter forklarer mere om produkterne.

Nyfortolket bålmad

Uanset om du er til godt grej og smarte køkkener eller almindelig mad over bål, så er der rig mulighed for at udforske gastronomiske oplevelser i det fri. Sørg selvfølgelig altid for at overholde alle regler omkring åben ild – og hav slukningsremedier i nærheden.

Hvis I pakker tungt til en bilferie eller lettere til en vandreferie, så kan I vælge forskelligt indhold til de forskellige oppakninger. Noget er tungere end andet – og du kan nemmere have tunge ubehandlede råvarer med på i bagagerummet end i en vandrerygsæk.

Om du har mange eller få ingredienser med er ikke afgørende for om du får et spændende måltid. Pak en lille pose med krydderier og giv jer god tid med tilberedningen, så kan selv de mest enkle madvarer smage himmelsk – under ja, åben himmel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *