Plej dig selv – OGSÅ når du er på farten

At rejse er helt fantastisk – det tror jeg godt at vi alle sammen kan blive enige om. Men at pleje sig selv på rejsen kan være en udfordring. Du vil gerne være soigneret og velplejet, selvom du er på ferie. Men det kan være svært at slæbe hele sit arsenal med i kufferten, uden at det tager alt pladsen. Derfor går mange ofte på kompromis med plejeprodukterne. Både fordi det fylder for meget, men også fordi flyselskaberne har bagageregler for hvor stor en mængde væske, du må medbringe.

Heldigvis kan du få smarte rejsesæt på made4men.dk, med alt hvad du behøver. De fleste plejeprodukter kan fås i tilladte rejsestørrelse, så du nemt kan have dem med på ferien.

Pak toilettasken med alt hvad du skal bruge

Sørg for at vælge en god og stor toilettaske, så du har plads til dine plejeprodukter.

For at være sikker på at kunne pleje dig selv på ferien, bør du pakke ansigtspleje, hårvask, kropspleje og skægpleje med i toilettasken. Det kan nemt fås i små og smarte rejsestørrelser så de ikke fylder alverdens.

Hudpleje på ferien

Det er vigtigt, at du plejer huden når du er på ferie eller forretningsrejse. Måske er du rejst til et klima, som du ikke lige er vant til at befinde dig i. Derfor er din hud ekstra udsat, og har brug for omsorg og pleje.

Du bør altid pakke en god Face Wash og en god ansigtscreme med i toilettasken som minimum. En Face Wash bruger du morgen og aften for at fjerne skidt og urenheder i huden. Ansigtscremen bruger du efterfølgende for at opretholde hudens fugtbalance, så du har en sund og frisk hud.

Husk også at pleje skægget

Du er måske taget på forretningsrejse – så er det ikke altid at et 5-dages skæg er passende hvis man skal sidde til et vigtigt møde. Derfor er barbergrej i rejsestørrelse utroligt handy fordi man stadigvæk kan se velplejet ud.

Du kan få skægtrimmere, skrabere og barbercreme i smarte og tilladte rejsestørrelser. Så kan du stadigvæk pleje skægget på ferien, imens du undgår at det fylder i kufferten.

Frisuren skal også passes

De fleste hotelværelser er heldigvis udstyret med shampoo og balsam. Men vil du være på den sikre side kan du også få hårvask og hårtørrer i rejsestørrelser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *