Pilotens guide til spiseoplevelser i København

Flyver du til København for at nyde gastronomien? København er blevet et af de helt store rejsemål siden Noma blev verdens bedste restaurant. Og dét er med god grund. Hvert år åbner nye lækre spisesteder og restauranter i København, så der er efterhånden til enhver smag i den smukke hovedstad.
Her er pilotens guide til gode spisesteder i København.

1) Skaf billige flybilletter – så har du flere penge til mad
Hvis ikke du er pilot og har dit eget fly så kan du med fordel sørge for at skaffe nogle billige flybilletter når du skal til den skønne spise-hovedstad i Danmark. Maden er nemlig enormt dyr – specielt for folk som ikke normalvis lever i Danmark. Faktisk er der også regionale forskelle på priserne i Danmark, så noget så simpelt som et franskbrød på Lagkagehuset er dyrere i København end eksempelvis Jylland. Skaf derfor billige flybilletter hvis du skal til hovedstaden for at spise. Så har du flere penge til maden.
2) Book bord inden du ankommer
Hvis du skal spise på et af de lækre steder i København er det altid en god idé at reservere bord i forvejen. Du kan skaffe bord på alle de gode restauranter i København via app’en Eatie som netop gør bordbooking nemt for alle. Klik ind på oversigten over de bedste restauranter i København for at se hvor du evt. kan overveje at spise.
3) Lav din research
Har du tjekket anmeldelser på gode spisesteder i Købehavn? Ellers er det en god idé at tjekke eksempelvis eatie.dk som udregner præcis hvor god en restaurant performer på tværs af diverse madanmeldelses-sites som f.eks. Yelp og Tripadvisor. Tjek det på eatie.dk.
4) En konkret tip: Drik kaffe
Ét af de mest oversete steder at nyde København er søerne som går fra Østerbro over Nørrebro, forbi Frederiksberg og hele vejen til Vesterbro. Rundt om søerne er der mange hyggelige kaffesteder som f.eks. Original Coffee. Derudover er der relativt ofte “streed food” at finde lige netop rundt om søerne. Et konkret tip er dog – ikke blot for madens skyld – at gå en god tur ved søerne hvor du kan tanke kaffe på Nørrebro eller for enden ved trianglen (Østerbro-siden).
5) Prøv en af Michelin restauranterne
Hvis du er i København så prøv at se om du kan booke et bord på eksempelvis Noma eller Geranium. Det er vel de to mest populære michelin-restauranter i den danske gourmet-hovedstad. Hvis du har sparet på flybilletterne bør det dog ikke være noget problem.
God fornøjelse 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *