Perfekte getaways i foråret

Selvom vi stadigvæk er i vintermånederne, så er der ikke lang tid til at foråret kommer snigende og hvis ikke det danske forår er noget som får dig op af stolen, så er det heldigvis muligt at slippe væk til et varmere og mere behageligt klima. Her kommer nogle tips til, hvor det er bedst at befinde sig i foråret.

 

Storbyferie

Hvis man ikke er så meget til at ligge og dase på stranden, så er en storbyferie det bedste alternativ der findes.  Næsten ligegyldigt hvilken storby man tager til vil der være mange kulturelle oplevelser og spændende aktiviteter for en hver smag.  En af de hovedstæder, som vil være dejlige at besøge i foråret er den spanske hovedstad Madrid.

Madrid har det hele og er en pulserende storby med alt hvad det indebærer. Her vil det være muligt at besøge det berømte Prado museum eller nyde noget lækkert spansk mad ved en af de mange tapasbarer der findes rundt i byen.  Dertil er der mange store parker, som El retiro, der har tilhørt den kongelige spanske familie og er en af de største parker i Madrid.

Er man den store fodboldentusiast, så er Madrid også stedet at besøge, da denne er hjemsted for to store europæiske klubber, Atletico og Real Madrid. Her vil man i den grad få en på opleveren ved at se en af deres hjemmekampe og måske få en forståelse for, hvorfor fodbold for nogles vedkommende i Spanien er vigtigere end liv og død.

 

Madeira

Hvis man skal på en lidt mere varm ferie og gerne vil besøge et sted, hvor livet er lidt mere tilbagelænet, så vil det være en god idé at tage på forårsrejse til portugisiske Madeira. Madeira ligger 1000 km fra Portugals kyst ude i Atlanterhavet og er måske allermest kendt for, at verdensstjernen Cristiano Ronaldo er opvokset der.

Derudover har øen fantastiske landskaber og er rig på både flora og fauna, hvorfor det vil være en god idé at tage vandreskoene med og tage på opdagelse i den fantastiske natur.  Det er også muligt at finde lækre sandstrande og gode hoteller, som ligger med udsigt udover det smukke Atlanterhav.

De fleste hoteller på Madeira er kendt for deres høje kvalitet, hvor der er kælet for selv den mindste detalje, om det servicen i restauranten eller springmadrassen, så bliver der ikke gået på kompromis, hvis du står og mangler en ny madras kan du læse mere om det her.

Den største by på øen hedder Funchal og er en miniature udgave af Portugals hovedstad Lissabon. Her er livlige gader og store markeder, som kunne være sjove at besøge, samt smukke bygninger, hvor blandt andet byens kirke er noget for sig selv.  Hvis

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *