Nyd sol og varme på disse destinationer om vinteren

Er du træt af det kedelige og grå danske vejr, og trænger du til en dejlig ferie, hvor du kan nyde solen? Så læs med her, hvor vi giver vores bud på nogle af de bedste destinationer, hvor du kan sole dig om vinteren.

Alanya, Tyrkiet

Alanya byder på 19-20 grader i februar måned og hele ni solskinstimer, hvilket betyder, at du kan nyde godt af solen og slappe af ved poolen.

Udover afslapning ved poolen byder Alanya på et væld af oplevelser. Blandt andet kan du opleve den utrolige natur og den flotte udsigt over hele byen fra Alanya Slot, som stammer helt tilbage fra Alexander den Stores tid, hvor pirater befandt sig overalt i havet og tage tilflugt i slottet.

Herudover kan du blive fascineret af Damlatas hule, som var skjulested for tyskerne under Anden Verdenskrig, og endda få en guidet tur i de forskellige huler med piratskib som transport – fantastisk!

Alanya byder også på lækker autentisk tyrkisk mad, og tager du på ferie her vil du altså få en kombination af sol og afslapning, historie og kultur samt nyde en masse lækker mad.

Føler du dig træt og kan du mærke stresssymptomer, er det altså et perfekt tilflugtssted og ideel til selvforkælelse.

Er man dog stresset, skal man huske at få det behandlet af en professionel, eksempelvis mindwork.dk, som har mange års erfaring indenfor området. Selvom en ferie, hvor du slapper af, kan hjælpe dig godt på vej, er stress nemlig en ting man ikke skal tage let på.

Costa del Sol

Costa del Sols kyster er langt fra det kolde, mørke og kedelige danske vejr, og er en perfekt destination om vinteren hvor du kan nyde temperaturer tilsvarende det danske forårsvejr.

Her er der hele 300 solskinsdage om året, og du kan nyde temperaturer op over 20 grader om vinteren.

Ydermere, er der langt færre turister end hvad man vil opleve om sommeren, og hotelpriserne er også utroligt billige i vintermånederne.

Vinteren er altså et godt tidspunkt at tage på ferie her, hvor du i fred og ro kan opleve området – og så endda til en langt billigere pris.

Du kan besøge forskellige steder i Costa del Sol. En af de populære er Alicante, hvor du blandt andet kan nyde en betagende udsigt fra Santa Barbara Slot, som er placeret ovenpå et bjerg.

Herudover kan du tage på udflugt og udforske hulerne, som er placeret i siden af bjerget, og være vidne til betagende vandfald og udsigter fra Guadalest-dalen.

Marokko

Tag til Afrika, og oplev den fascinerende, anderledes kultur i Marokko, hvor du kan nyde varme temperaturer og slappe af ved poolen.

Der er en masse forskellige ting at opleve i Marokko, og besøger du stedet, vil du også få en udvidet verdenshorisont, idet du vil møde en helt ny kultur.

Her kan du tage en hyggelig gåtur i de blå gader i Chefchaouen, hvor du vil opleve en romantisk stemning. Husk også at besøge en traditionel hammam, som er et offentligt dampbad, og vil du have en helt ny oplevelse med hjem, så book en overnatning i Sahara-ørkenen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *