Malaga – den perfekte sommerferietur for hele familien 

Sommerferien er lige om hjørnet, og det er altså ved at være tid til, at I finder ud af, hvor turen skal gå hen i år. Der er mange muligheder rundt om i Danmark, ligesom der ude i den store verden også er oceaner af destinationer, der kan gøre sommerferien lidt ekstra spændende. Er I til solskin, turkisblå vand og et væld af seværdigheder? Hvis ja, er en tur sydpå det helt oplagte valg.

Blandt andet Malaga kan opfylde alle disse krav. I Andalusien, som ligger i det sydlige Spanien, er Malaga placeret, og her kan I se frem til mange gode oplevelser, der nok skal gøre jeres sommerferie til noget helt specielt. En tur til syden kan lyde dyr, men flere steder kan I faktisk finde billige flybilletter til Malaga – så undersøg mulighederne grundigt.

 

Utallige seværdigheder

Har I valgt at søge på “flybilletter Malaga” og bestilt disse, er det selvfølgelig vigtigt, at I kender til nogle af de mange seværdigheder, I kan blive budt på. Blandt de mange turistattraktioner kan nævnes Málaga Katedral, Picasso-museet, La Malagueta og Paseo del Parque. De to første henvender sig mest til historie og kunst, og det samme gælder nummer 3. La Malagueta er nemlig en af de største tyrefægtningsarenaer i Spanien. Her er der mulighed for at se tyrefægtning, men I kan også besøge den store arena, når der ikke er tyrefægtning, hvis I blot vil vide lidt mere om historien, og hvordan det hele fungerer.
Paseo del Parque er en botanisk have, hvor der virkelig er mulighed for at opleve flot natur i form af blomster, træer, buske og meget mere. Haven har et areal på ca. 30.000 m2, og det er altså et sted, hvor der helt sikkert vil blive brugt mange timer. Dette er blot nogle få seværdigheder, og der er altså meget mere at komme efter. Derfor er det en rigtig god ide, hvis I allerede hjemmefra lige tjekker de mange muligheder ud, så I bare er klar til at opleve Malaga, når I endelig ankommer.

 

Slap af ved de skønne strande

Vil I være aktive og se en masse seværdigheder, er der helt sikkert mulighed for det. Dog er det også muligt at flade ud nogle dage ved de smukke strande, som Malaga kan byde på. De utrolige videoer og billeder, I har set rundt om på nettet med turkisblå vand, er nu ikke længere noget, der skal ses gennem skærmen – nej, nu kan I selv opleve det. Husk et par gode dykkerbriller til børnene, og hop så ellers i bølgerne og nyd det utrolig vand samt de smukke strande. På langt de fleste stande er der ligeledes mulighed for at købe nogle snacks og noget koldt til ganen, så I kan nyde det hele lidt mere.

Sommerferien er over os – så få bestilt nogle flybilletter til Malaga eller til et andet land, I har lyst til at besøge.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *