Lav din helt egen webshop fra en strand i Thailand

Lad mig starte med at tegne et billede for dig; du er på en smuk hvid strand, tager en slurk af din drink serveret i en kokosnød, dypper fødderne i det dejlige varme vand, samtidig er du ved at starte din egen webshop!

Lyder det for godt til at være sandt? Det er det ikke – for det kan hurtigt være dig!

Nu kan du nemt lave din helt egen webshop, mens du ligger på en liggestol i Thailand og nyder varmen, udsigten og de lækre drinks. SælgOnline.dk har lavet et online videokursus, der fortæller, forklarer og viser dig præcis, hvad du skal gøre for at lave din helt egen webshop. Du behøver hverken at være teknisk eller kunne kode, for det du har brug for at vide, det skal SælgOnline nok forklare dig.

Det bedste af det hele er, at du kan gøre det, hvor det passer dig – hvornår det passer dig. Det eneste det kræver er, at du har en computer og internetforbindelse – og lysten til at blive herre over din egen webshop!

Dyk med skildpadder mens du overvejer skrifttype

Du kan se kurset og de forskellige moduler igen, springe over og vende tilbage senere. Så hvis du har brug for en pause til at overveje præcis, hvordan din forside skal se ud, så tryk blot på pauseknappen, hop en tur i havet og dyk med havskildpadder. Når du er klar og har tænkt over hvilken skrifttype, farver og billeder du skal bruge, vender du tilbage til din liggestol og starter hvor du slap.

Du får den ultimative frihed, og kan starte din egen forretning fra hvor i verden, du ønsker. Hvis du mod forventning skulle støde på problemer eller teknikken driller, er der nem support enten via mail eller opkald.

Så hvad vil du sælge?

Hvorfor ikke få lidt ekstra penge om måneden eller kaste dig ud i at blive selvstændig? Det behøver hverken at være svært eller dyrt! Det eneste du skal finde ud af, er, hvad du vil sælge. Hvad brænder du for? Er det tøj, strikkeopskrifter eller smartphone covers? Uanset hvad det er, så følg din drøm og lav din egen webshop mens du dykker med skildpadder i Thailand, spiser sushi i Japan eller mærker det pulserende liv i New York. Du bestemmer selv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *