Lær reglerne at kende for kompensation for forsinkede fly

Har du været udsat for, at dit fly var forsinket eller aflyst? Så har du krav på kompensation, men det er der ikke særlig mange, der ved eller er opmærksomme på. Derfor er der heller ikke særlig mange, der får udbetalt kompensation. Men det kan betale sig at sætte sig ind i reglerne, fordi det kan give dig mange ekstra penge, og du kan læse hvordan lige her. 

Sådan får du kompensation for dit forsinkede fly

Har du oplevet, at dit fly var forsinket i mere end 3 timer, eller blev helt aflyst? Så har du krav på kompensation, og ret mange penge til gode. Hvis det er sket indenfor de seneste tre år, så har du rent faktisk mulighed for at søge om kompensation, så det kan godt betale sig at finde ud af, om dit fly har været forsinket, fordi det kan give dig ret mange fly penge tilbage. Reglerne er blevet lavet om, og det skal være en flyrejse, der enten har startdestination i EU eller slutdestination i EU, men så har du altså mulighed for at få en del penge tilbage. 

Det er meget simpelt at få kompensation for dit fly, der enten var forsinket eller aflyst. Du skal finde bevis for, at dit fly var mere end tre timer forsinket indenfor de seneste tre år, og så skal du udfylde en blanket. Det er virkelig nemt, og det tager ingen tid. Derefter vil du modtage pengene, så det kan faktisk ikke være nemmere. 

Så meget kan du få i fly penge

Hvis du gerne vil vide, hvor meget du kan få i kompensation, så er det mellem 1500 kr. og 4500 kr. per billet, alt efter hvor lang tid flyet var forsinket, og om det blev aflyst. Det er altså en hel del penge, som du kan få tilbage, og derefter er det værd at tjekke op på, så du kan få nogle penge tilbage. Det kan være et stort tilskud til sommerens ferie. 

Der er mange, der ikke tænker på kompensation, fordi de enten ikke ved, at det er muligt, eller fordi de tænker, at det er besværligt at få pengene udbetalt. Det er dog virkelig nemt, og det kræver ikke særlig meget af dig. Det kræver blot, at du finder bevis og udfylder en blanket. 

Dette er vigtigt at vide når dit fly er forsinket

Der findes rigtig mange regler, når du skal ud og flyve. Hvis dit fly er forsinket, kan du få fly penge tilbage, og hvis du mister din bagage, så har du også mulighed for at få penge hver dag på ferien som kompensation. Det handler bare om at sætte sig ind i tingene. 

Det er altid en god idé at læse op på, hvad du har af rettigheder, når det kommer til forsinkede fly, aflyste fly og mistet bagage. På den måde ved du lige præcis, hvad du skulle gøre, hvis der skulle ske noget, og du ved, hvad du kan få i kompensation. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *