I bliver skilt før I skal ud og rejse, hvad gør I?

Står du er blevet gift, men I har fundet ud af, at I alligevel ikke er ”Meant-to-be”, så er her en guide til, hvordan I bliver skilt trin for trin.

 Hvis I allerede har bestilt bryllupsrejsen eller bare en anden rejse, mens i har været gift, så er der her tips til, hvordan I bedst kommer ud af denne rejse på bedste vis. Efter en skilsmisse, kan I begge godt have brug for en ferie, så i artiklen er der en guide til, hvordan I hver især får fat I de billigste flybilletter. 

Sådan bliver I skilt trin for trin

Hvis uheldet er ude, og I alligevel ikke var ”Meant-to-be” og i har booket en rejse. Så er der flere steps i denne proces. I skal først og fremmest blive skilt officielt med dokumentation for skilsmissen. Det første step er, at den ene part går ind på statsforvaltningens hjemmeside. På statsforvaltningen.dk logger den ene part på, og anmoder om skilsmisse og godkender via Nem-ID. Den anden part modtager derefter anmodningen om skilsmisse. Hvor vedkommende så skal godkende via Nem-ID. Her skal man dog være opmærksom på, at man skal afkrydse om man er enige i bodeling, samværsaftale m.m. Det kan her følelserne, og økonomien kan komme i spil for begge parter.

For at statsforvaltningen kan bevillige skilsmisse, så skal statsforvaltningen sikre sig, at der er aftalt, at den ene part skal betale bidrag til den anden part, og hvis man bor i en lejebolig, hvem der skal blive boende i denne bolig. Hvis ægteparret har fællesbørn under 18 år, så skal forældrene igennem en 3 måneders refleksionsperiode, inden de kan blive skilt. Dette er den nemme måde at blive skilt på. Dog kan der være flere komplikationer ved skilsmissen, hvis den ene part, ikke ønsker at blive skilt eller hvis der er uenighed om, hvem der skal blive boende og have hvilke ting og sager fra boligen. Her kan det være en god idé, at få en advokat til at kigge på ægtepagten

Bestil en billig ferie når du er blevet skilt

Når man skal ud og flyve, vil man helst gerne finde de billigste flybilletter til rejsen. Der er flere måder man kan finde den billigste flybillet. De fleste starter med at gå ind på Momondo, her skriver man om man skal på en enkelt tur, en returrejse det vil sige både frem og tilbage, eller en rundrejse det vil sige flere stops. Herefter skriver man, hvilken by man skal rejse fra, og hvilken by man gerne vil rejse til. Dernæst hvilke datoer man rejser fra og til, og til sidst hvor mange i er der rejser.  Når disse informationer er indtastet, så filter Momondo alle flyene efter hvilken afgang der er billigst. Herefter kan man selv filtrer på tid, hvis man ikke vil have et 18 timers fly til Rom. På den måde finder man det billigste fly på Momondo. Dog er et tip at gå ind på det flyselskab, som har den billigste afgang og så bestille flyet inde på flyselskabets hjemmeside. Der plejer det, at være billigere end på Momondo. Et andet tip hvis du er under 26 år er, at gå ind på SAS hjemmeside og så finde SAS ungdom, her er der billige SAS-billetter, som man ikke finder på Momondo. Da Momondo viser billetter, som alle kan købe, som ikke er begrænset af alder. Lige meget hvor man tager hen, er det godt at have en afbestillingsforsikring på rejsen, hvis man nu bliver syg eller hvis man slår op eller skilles med sin udkårende. Hvis I ikke har en afbestillingsforsikring, så må den ene af jer tage af sted, eller begge to hvis I stadig kan sammen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *