Hvad gør du med måltidskassen når du skal rejse?

Er du en af de mange danskere der benytter sig af en af de mange forskellige måltidskasser? Det er 100% forståeligt, men ligesom vi er super glade for måltidskasser, er vi også rigtig glade for at rejse, og de fleste af os gør det flere gange om året. Men hvad gør man så lige med måltidskassen der kommer hver uge, når man skal afsted på ferie?

Heldigvis er det ikke så kompliceret, for hvem gad at abonnere på en måltidskasse hvis det var kompliceret. Du har som regel 2 muligheder, men det afhænger af leverandøren. Mulighed 1 er at sætte din måltidskassen på pause mens du er på ferie. Mulighed 2 er at tage din måltidskasse med på ferie (er kun muligt med ferier der er i Danmark). Herunder kan du læse hvilke muligheder du har, hos nogle af de mest populære leverandører.

Aarstiderne

Hos Aarstiderne har du rigtig gode forhold når du skal på ferie. Her kan du nemlig vælge at pause dit abonnement i den periode du er på ferie, eller du kan oplyse dem om hvor du tager hen på ferie, og så sender de måltidskassen dertil. Den sidstnævnte mulighed gælder selvfølgelig kun hvis du tager på ferie i Danmark. Det hele gøres nemt og hurtigt via din konto.

Ret Nemt

Hos Ret Nemt kan du, hvis du skal på ferie, hurtigt via din konto pause dit abonnement, så du ikke får leveret mad mens du er på ferie. Desværre kan du ikke ændre adressen til levering et andet sted i Danmark, hvis du skal i sommerhus eller på familiebesøg.

Kokkens Hverdagsmad

Dette er i forvejen en af de mest fleksible måltidskasser og det gælder også hvis du skal pause eller lave en ændring af leveringen. Hvis du skal på ferie kan du vælge at pause dit abonnement via din konto eller du kan ændre adressen til det sted du skal på ferie i Danmark. Der gælder dog at det skal være en brofast ø du kan få det leveret dertil.

Coop Måltidskasser

En af Danmarks nyeste måltidskasser er fra Coop.dk Mad. Her kan du pause dit abonnement når du tager på ferie, dog skal det gøres senest om torsdagen inden du tager afsted. Du kan altid kontrollere dine leveringer de næste 5 uger ud i fremtiden, så du kan afmelde måltidskassen i god tid.

Simple Feast

Hos Simple Feast som er 100% vegansk eller vegetarisk mad, har de lavet en app hvor du kan kontrollere al levering af dine måltidskasser fra dem. Det er også her du kan pause dit abonnement, med et enkelt klik hvis du skal på ferie. Du skal dog pause leveringen senest fredagen før din næste levering finder sted.

Du kan til hver en tid finde svar på dette spørgsmål hos din måltidskasse leverandør. Ofte vil du kunne finde svaret på deres ”FAQ” eller ”Hjælp”-side. Ønsker du at ændre din måltidskasse, så kan du få hjælp til at finde den bedste måltidskasse her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *