Hold øje med dit lokale vejr mens du er på farten

Vi danskere elsker at snakke om vejret og rigtig mange af os vil også gerne overvåge vejret og samle data om temperature og nedbørsmængder. Hører du til en af dem, som gerne vil følge med i det lokale vejr, har du nu muligheden for at gøre det, selv når du er på farten.

Med en vejrstation fra franske Netatmo, får du dine lokale vejrdata sendt direkte til en app på din smartphone. Informationerne kan tilgås, lige meget hvor du befinder dig. Vejrstationen består af et hovedmodul, som placeres indendørs og en udendørssensor. Desuden kan der tilkobles regn- og vindmåler. Med systemet får du hele tiden opdaterede data om:

  • Temperature
  • Nedbør
  • Vindforhold
  • Luftfugtighed
  • Lufttryk
  • Indendørs luftkvalitet
  • Støjniveau

Det betyder at du kan sidde i skyggen med en drink i Sydspanien og holde øje med om det regner på naboen eller om en efterårsstorm har sat ind.

Netatmo vejrstationen kan også sættes op til at sende dig notifikationer, hvis eksempelvis temperaturen falder til under 15 grader. På den måde kan du holde øje med om dit varmesystem fungerer som det skal, imens du holder ferie.

Med vejrstationen fra Netatmo, følger et medlemskab til Netatmo Weather Map. Vejrkortet er baseret på et kæmpe netværk af vejrstationer, med tusindvis af enheder verden over. Man vælger selv om man ønsker at dele sine vejrdata med netværket. Deler du dine data, vil andre Netatmo brugere kunne se dine data og dermed dit aktuelle lokalvejr. På samme måde får du mulighed for at tjekke det lokale vejr på din rejsedestination eller hos familie og venner.

Netatmo serien indeholder, udover vejrstationen, også radiator termostater og gulvvarme styring, som betyder du kan kontrollere temperaturen i dit hjem, fra den anden side af kloden. Nu behøver du altså ikke længere slutte ferien, med at komme hjem til et iskoldt hus. Termostaterne giver dig ligeledes mulighed for at køre med automatisk natsænkning og spare mange penge på varmeregningen.

Dertil kommer Netatmos overvågningskameraer og røgalarm, som kan give ekstra trykhed når du er på ferie. Kameraerne kan overvåge både indendørs og omkring dit hus og kan sende notifikationer til dig eller din nabo, hvis der er besøg af ubudne gæster. På samme måde kan røgalarmen alarmere dig, hvis der opstår røg i huset imens du ikke er hjemme.

Udeover de helt aktuelle vejrdata kan du finde historiske informationer om vejrforholdene på et givent sted. Disse data kan eksempelvis bruges til at vælge rejsemål, imens de aktuelle vejrdata kan hjælpe dig til at planlægge hvad der skal i kufferten.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *