Her skal du tage hen i påsken

Har du planer om at tage ud at rejse i påsken? Påsken er lige om hjørnet, og magter du ikke moster Annes karrysild for hundrede år i træk? Så kan du heldigvis stadig nå at tage ud at rejse henover påsken. I Danmark har vi mange helligdage op og efter påsken, og det er derfor det perfekte tidspunkt til en lille getaway. I denne artikel finder du række destinationer, som vi mener er værd at overveje, når du skal booke din påskerejse.

Dansk idyl

Vi begynder endelig at kunne mærke, at solen varmer os, så hvorfor ikke nyde det danske forårsvejr? En oplagt destination, hvor du både kan koble af og nyde den smukke natur er i Skallerup Klit. Skallerup er en lille by ud til Vesterhavet, og blot 2 timers kørsel fra Århus. Når du skal finde et sted at overnatte, mens du er i Skallerup, kan vi varmt anbefale ”Skallerup Seaside Resort”. Resortet ligger ud til det brusende hav, og du kan derfor til hver en tid nyde den smukke natur. Hvis du har lyst til lidt mere udfordring end blot at gå en tur langs vandet, så tilbyder resortet en masse andre aktiviteter. Du kan for eksempel hive hele familien med ud at bowle eller en tur i svømmehallen. I kan også udfordre hinanden i et spil squash eller badminton. En ferie til Skallerup Klit er ideel for hele familien.

Storbyferie

Påsken er det perfekte tidspunkt til at tage på storbyferie. Vejret er hverken for koldt eller for varmt, men helt tilpas. Der findes masser af storbyer, som er værd at besøge. Dog har de fleste allerede været i byer såsom Paris, London og Berlin, så hvorfor ikke prøve noget nyt? Budapest er en stærkt undervurderet storby. I Budapest kan du opleve historiske bygninger, besøge lækre wellnesssteder eller blot gå på opdagelse i det kulinariske univers. I Budapest er priserne meget lavere end i Danmark. Du kan blandt andet komme ud at spise Michelin mad med tilhørende vinmenu for under 1000 danske kroner. I påskeperioden har Budapest omkring 9 til 15 grader. Derfor bør du pakke lidt forskelligt tøj fra Haus-Frau. Dog må du endelig ikke pakke for meget! Budapest er nemlig en glimrende by at shoppe i.

Wellnesophold

Det kan næsten ikke betale sig at tage langt væk sydpå, da de fleste ikke en gang har en uges ferie. Det betyder dog ikke, at du ikke kan forkæle dig selv. Tværtimod. Hvad med at tage på et wellness ophold? Der er masser af lækre wellnessresorts både i Danmark og Sverige, som er lettilgængelige. Her kan du koble helt af og lade op til en travl hverdag, når du igen vender tilbage til hverdagens stressende gang.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *