Gør rejsen med børn lidt nemmere

Det er super fedt at komme ud og rejse, det er bare ikke altid lige nemt når man har små børn med på turen. Det behøver dog ikke være en stopper for at hele familien kan komme ud og opleve verden, mens børnene er små. Det handler om at have lidt mere planlægning i bagagen end ved en ferie uden små børn.

Planlæg rejsen derned

Den helt store hemmelighed bag charterferien med små børn er planlægning og evnen til at tilpasse rejsen til de mindste i familien. Planlægningen er yderst vigtigt da det vil gøre hele turen en anelse nemmere. Det er f.eks. en god idé at planlægge efter mad og snacks til ruten, det er ikke altid at børnene er interesseret i flymaden. Det kan blive en rigtig lang tur til de varme lande, hvis i har sultne børn med på turen.

Det er desuden en god idé at planlægge flyrejsen i en sådanne forstand, at hvis i har mulighed for at booke rejsen til aften, så er det en god idé. En aftenafgang vil give mulighed for at springe eftermiddagsluren over, så børnene kan sove det meste af flyveturen. Det er dog ikke altid muligt at tilpasse rejsen præcis efter familiens behov, men det er en klar fordel at prøve at sørge for at have mad og underholdning til børnene på flyet da sultne børn, der keder sig ombord på et fly, kan være til stor irritation for jer, men også alle andre på ombord på flyet.

Sørg for at børnene er klædt ordentligt på

Det er vigtigt, at børnene skal være klædt behageligt på under rejsen derned. Vi kender det alle sammen, det er utrolig irriterende at være i klædt jeans og stramt tøj på rejsen. Sørg for at børnene får noget behageligt tøj på til turen så de ikke kommer til at brokke sig over tøjet, når i først sidder i flyet. Det kan godt være, at børnene vil have et bestemt stykke tøj på, men lav lige en vurdering af rejsevenligheden ved tøjet før, at du iklæder dine børn i tøjet. Der er bl.a. mærker som Mollyogmy, der laver behageligt tøj til børn, men også tøj så mor og barn kan matche på ferie.

Brug tiden fornuftigt

I vil sikkert se og opleve en masse ting, når i er afsted på ferien, men det er ikke altid at børnene kan holde til at vandre rundt i museer og kulturhistoriske borge i flere timer. Det betyder at det er en god idé at, vurderer hvad der skal laves og hvor meget tid der skal bruges på aktiviteter i løbet af dagen. For mange og for lange aktiviteter kan hurtigt gøre børnene trætte, da de ofte ikke deler dine interesser. Det er typisk en god idé at planlægge hvad i gerne vil og så noget børnene gerne vil efterfølgende, så vil i opdage at børnene er fyldt med godt humør da de ser frem til noget de har lyst til senere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *