Gør rejsen bedre med FlyFit ørepropper

 

FlyFit ørepropper er perfekte til dig, der kæmper ned tryk i ørerne under flyvning.

De er dog også en oplagt løsning til dig, der irriteres af støj i kabinen.

Med FlyFit ørepropper får du en skræddersyet løsning, der kan hjælpe dig med en god flyvetur. Ørepropperne er skabt specifikt til at afhjælpe trykken i ørerne under flyvning. Samtidigt er der også et støjfilter, der nok er kærkomment for mange.

Selv den korteste flyvetur kan føles udmattende, hvis støjniveauet er højt. Det er dog sjældent selve larmen, der skaber frustration og hovedpine hos mange. Nej, det er i stedet det faktum, at støjen er konstant, så dine ører aldrig får fred. Og når dine ører ikke kan få hvile, så kan du heller ikke.

Kæmp imod det ubehagelige tryk i ørerne

Selvom larmen under en flyrejse kan være irriterende og frustrerende, så er det sjældent det største problem. Det er derimod det ubehagelige – og til tider voldsomme – tryk i ørerne, som mange lider under.

Det kan hjælpe at trykudligne, men føles alt for ofte som en uendelig kamp mod naturen. Med FlyFit ørepropperne reguleres det ubehagelig tryk under flyvning. Det sker ved at skabe en konstant balance, der giver øret mulighed for at tilpasse sig trykforskellene. Når der er balance mellem omverdenen og selve mellemøret, så slipper du får tryk i ørerne på flyrejsen.

Og bare rolig, du kan stadig høre dine omgivelser og tale med eventuelle medrejsende. De intelligente filtre i Alpine høreværn sikrer nemlig, at kun støj udelukkes.

Når både støj og tryk bliver reduceret markant (eller helt fjernes), vil du ankomme til din destination med langt mere velvære. Selvom flyrejser er en hurtig og effektiv rejseform, så kan smerter i ørerne gøre det til en dårlig oplevelse. Dét behøver dog ikke være tilfældet længere, når du bruger ørepropper på flyrejsen.

FlyFit ørepropper kan naturligvis genbruges

Selvom FlyFit ørepropperne er overraskende billige, så kan de genbruges igen og igen. De koster normalt under 150 kr. og koster derfor ikke meget mere end lidt mad i lufthavnen.

5 grunde til at vælge FlyFit ørepropper:

  • De modvirker tryk i ørerne på flyrejsen
  • Belastende støj udelukkes gennem filtre
  • Du kan stadig deltage i samtaler og høre vigtige meddelelser
  • Det bløde Thermoshape materiale gør dem behagelige at bruge
  • Brug dem igen og igen (også på andre transportmidler)

Vil du vide mere om ørepropper til flyrejsen? Læs mere om FlyFit ørepropper her – inklusiv information om hvor du kan købe dem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *