Gør din drømmerejse til virkelighed nemt og hurtigt

Kulden og mørket nærmer sig med hastige skridt, og de varmere himmelstrøg virker mere og mere tiltrækkende. Men stopper økonomien dig? Bare rolig, der er flere muligheder for, at din drømmerejse kan blive til virkelighed nemt og hurtigt.

Dagdrømme og drømmerejser

Rejser er, for de fleste danskere, lig med luksus, afslapning, tid til familien, god mad, flot natur og nye, spændende oplevelser. Derudover er det også blevet meget nemmere at rejse om på den anden side af jorden – foruden at nævne billigere. Det er dog stadigvæk ikke altid, at økonomien tillader det, og ens dagdrømme kan derfor hurtigt blive afbrudt.

En ferie kan nemlig hurtigt blive dyrere end forventet. Der skal både betales for flybillet, et sted at bo, mad, aktiviteter og transport såsom taxa, bus og tog på destinationen. Derudover skal der selvfølgelig også være råd til den største is eller den flotteste drink – gerne flere gange om dagen. Alle disse udgifter kan derfor hurtigt gøre rejser til en luksus ikke alle har råd til uden hjælp.

Tips og tricks til at få råd til ferien

Hvis du er tålmodig anlagt, kan du vælge at spare på dine daglige udgifter og på den måde få råd til din drømmerejse.

Et tip til dette kan være at tage cyklen i stedet for at bruge offentlig transport. Eller at undgå impulskøb. Hvis du laver en aftale med dig selv om, at du kun må bruge dit dankort én gang om dagen, undgår du hurtigt de fleste impulskøb. En anden måde at undgå impulskøb er ved kun at bruge kontanter, da du dermed bliver mere påpasselig med dine penge. Til sidst kan du sørge for aldrig at gå i supermarkedet sulten.

Det kan også være en god ide at gennemtjekke alle dine forsikringer samt din telefon, tv og internetpakke og overveje om, det er muligt at opnå det samme blot billigere hos en anden udbyder. Der er også meget at spare, hvis du tænker over dit forbrug af el, vand og varme, og skifter til en energipære, dropper tørretumblingen, får en vandsparer på din bruser eller skruer ned for varmen, når du ikke er hjemme i en længere periode.

Trækker den utålmodige rejselyst dog stadig i dig, kan et SMS lån hurtigt få dine drømme til at blive til virkelighed. På den måde kan du nemt låne til weekend-getawayen til London, charterferien til Grækenland eller blot til at dække de sidste udgifter til din drømmerejse. Det sidste man ønsker at tænke på, når man er ude på sin livs ferie, er nemlig økonomi.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *