Gode tips til kør selv-ferien

Undersøgelser viser at kør selv-ferier er steget gevaldigt i popularitet, da det giver mulighed for en helt unik form for samvær, for de som tager afsted sammen. Udover det intense samvær, så er der ved en kør selv-ferie rig mulighed for spontane beslutninger.

Kør selv-ferie er for alle

Kør selv-ferier er for alle! Der er mange som føler sig skræmt af at tage af sted som børnefamilie, men det er der ingen grund til at være. Når man tager på kør selv-ferie med børn på bagsædet, så er der rig mulighed for underholdning for de små, hvor du ikke behøves at tage hensyn til de fremmede medpassagerer, som er ombord på et fly. På den måde er rejsen til destinationen både mindre stressende for dig og ikke mindst for de små også. Derudover er der utallige muligheder for at holde pauser undervejs, så rejsen til destinationen ikke virker lang.

Du kan derudover med fordel overveje at medbringe en iPad til de små, og ikke mindst nogle spil, som i alle kan underholde jer selv med undervejs,

Derudover, så har du altid styr på hvor de små befinder sig, når de sidder omme på bagsædet. Det er en klar fordel, som de fleste forældre vil nikke genkendende til.

Det er dyrt

Det er i dag blevet muligt at komme til rigtig mange feriedestinationer billig, ved brug at lavpris flyselskaber. Sammenlignet med priserne på flybilletter fra disse, så kan det ikke altid betale sig at tage på kør selv-ferie. Det er dog heller ikke prisen, som det skal komme an på. Du skal tage på kør selv-ferie, hvis du ønsker at rejse på en anderledes måde, hvor der er rig mulighed for spontanitet.

Praktisk forberedelse

Det er essentielt at have en bil med sig, når man skal på kør selv-ferie. Det siger sig selv. Hvis du ikke ejer en bil, så kan du med fordel overveje at lease en bil. Der er i dag mange former for leasing, som giver rig mulighed for fleksible aftaler.

Når du skal til at lease en bil, skal du danne dig et overblik over dit daglige behov for en bil, hvor meget du regner med at bruge bilen, og hvor mange kilometer du regner med at køre.

Når behovet er tilrettelagt, skal du vælge en bil. Hvis du skal på kør selv-ferie, med mange ujævne veje, som kræver en kraftig bil, så skal du lease en landrover herfra. Landrovere er stærke biler, som kan klare meget modstand, og så er der derudover massere af plads til at udfolde sig inde i bilen. Det er ikke helt uvæsentligt, når man skal på kør selv-ferie som familie. Der skal det gerne være bekvemt at sidde i bilen i mange timer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *