Gode råd og tips til den billige rejse

Mange mennesker undlader at rejse, fordi de måske ikke lige har økonomien til den helst store tur. Det er virkelig ærgerligt.

Der er få steder, hvor man føler sig mere levende og lykkelig, end når man er ude og rejse. Det kan dog sagtens lade sig gøre at rejse, uden at det koster en bondegård. Vi guider dig!

Pak ordentligt hjemmefra

Det lyder måske lidt underligt, at pakningen kan have en betydning for, hvor meget man bruger på rejsen, men hvis man glemmer noget vigtigt derhjemme, bliver man jo nødt til at købe en ekstra, der hvor man nu engang er. Det kan hurtigt løbe op.

Hvis du pakker rigtigt, har du det hele og har også taget højde for de fleste potentielle udfordringer på forhånd. Det kan være alt fra medicin til solcreme. Det kan også være man føler sig fuldstændig afhængig af sine Fossil ure og bliver nødt til at købe et nyt, hvis man er så ubetænksom at glemme det derhjemme.

Afbudsrejser

Man kan virkelig spare mange penge ved at benytte sig af afbudsrejser. Hvis det kan lade sig gøre i forhold til rejser, er afbudsrejser derfor et perfekt alternativ til den klassiske rejse. Tit er prisen noget nær den halve.

Det kræver dog, at man er klar til at rejse med meget lidt forberedelsestid, da det som ordet antyder, er andres ubenyttede rejser, man rent faktisk gør brug af.

Spis på hjemme

De fleste vælger at spise ud hver dag, når man er ude og rejse. Selvom man er taget et billigt sted hen løber dette sig hurtigt op. Det er bare meget at skulle betale for at spise ud 2-3 gange om dagen.

Derfor kan det faktisk være en rigtig god investering, selvom det til at starte med er dyrere, at benytte sig af airbnb med køkken i stedet for det klassiske hotelværelse. Med køkken kan du købe ind i et supermarked og selv lave maden hjemme. Dette er væsentligt billigere end at spise ud.

Rejs indenlands

Det er uforklarligt, hvorfor alle absolut skal langt hjemmefra, når de skal på ferie. Det er de færreste, der har set alle de skønne ting, Danmark har at byde på.

For at spare penge på transporten og flybilletten er det derfor en rigtig god mulighed at tage på ferie indenfor landets grænser. Hertil er der rigtig mange muligheder.

Du kan tage til Bornholm og opleve den smukke natur og den særegne kultur. Der er virkelig også smukt på Sydsjælland hvor Møns klint står som noget af det smukkeste i Danmark.

Derudover kan du holde storbyferie i København eller Aarhus, hvis du ikke allerede er derfra. Begge byer er fantastiske på hver deres måde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *