Flyforsinkelse: En nem guide til 2.000 kroner fra RyanAir

RyanAir har netop aflyst mere end 2000 flyvninger – herunder 40 fra Danmark – fordi at selskabet mangler piloter.

Er du en af de mange tusinde danske rejsende, der er ramt af aflysninger?

Så kan du tjene 2.000 kroner ved at læse denne artikel til ende. Det tager kun 5 minutter. Det er en god timeløn!

Dine rettigheder efter EUC 261

Når dit fly bliver aflyst, og det ikke skyldes ting flyselskabet ikke kunne have forhindret som vulkanudbrud, har du ret til kompensation efter EU-retlige regler.

Din kompensation afhænger af, hvor lang en tur der er tale om.

En kort tur under 2000 kilometer giver op til ca. 2.000 kroner i erstatning for din flyaflysning – mens at en lang tur til Asien eller Amerika giver op til 4.500 kroner i kompensation.

Sådan ansøger du

Du kan enten selv søge og kræve din retmæssige kompensation af flyselskabet – eller lade et firma klare dette for dig. Virksomheder som Billigeflybilletter.dk, Flyhjaelp.dk, Flyforsinkelse.dk og mange flere hjælper dig med den trætsomme sagsproces mod at få en del af kagen, hvis du vinder sagen.

Den almindelige betaling til virksomheden er mellem 25 og 33 % af det, du står til at få ind på sagen.

Du ansøger ved at gå ind på eksempelvis www.billigeflybilletter.dk/flyforsinkelse, trykke på linket og indtaste informationer om det fly, du skulle have været med.

Herefter underskriver du en fuldmagt – og når du næste gang hører fra firmaet er det fordi, du får penge ind på din konto.

Flere aflysninger ventet

RyanAirs problemer med aflyste fly ser ikke ud til at gå væk lige foreløbigt. Der er mangel på piloter og mange af dem vælger tilmed at skifte til Norwegian.

Derfor har vi næppe sidst de sidste aflysninger fra RyanAir i år – vær opmærksom, hvis du køber billtter, da det er nemme penge at hente på forsinkelsen eller aflysningen af dit fly!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *