Få det rigtige fodtøj med på storbyferien

Vores lille land har mange skønne ting at byde på, men når det kommer til vejret, halter vi langt efter nogle af de omkringlæggende lande, som man kan flyve til på kun et par timer. Er din families plan, ligesom mange andres, at drage Sydpå og ned til varmen, er det helt forståeligt. Har I allerede bestilt en rejse til en storby under den dejlige sol, er I nok allerede ved at gøre jeres kufferter klar. Er det tilfældet, kan vi her komme med nogle gode råd til, hvilken type sko der vil være god til den rejse, der venter lige om hjørnet.

Et par dressy sneakers til storbyen

Rigtig mange vælger at drage mod de europæiske storbyer, der emmer af kultur og historie gennem lokalbefolkningen, museer og de mange seværdigheder. Storbyerne tiltaler kort sagt langt de fleste typer af mennesker på den ene eller den anden måde – selv dem der bare vil shoppe en masse. Dog er kendetegnet for de store byer også, at det hele ikke ligger samlet et sted, og du kommer derfor til at gå rigtig meget, og det bliver også mere, end du og familien faktisk tror. Derfor går det ikke, at I render rundt i sko med høje hæle eller sko, hvor komforten generelt er nedprioriteret til fordel for udseendet. Faktisk er der heller ikke nogen grund til dette, da der er kommet praktiske sko frem, som tilmed har et moderne look, der passer perfekt ind i storbyens stil.
En af de nye og moderne skotyper, som lever op til begge krav, kaldes dressy sneakers, og her finder du altså den komfortable og støddæmpende gummisål, du kender fra en sneaker, og som er helt eminent til de lange gåture i storbyen. Udover at være kampklar til de lange gåture har du her også et par sko, du sagtens kan bruge, når du skal på en finere restaurant eller en smuttur i byen. Kort sagt er dressy sneakers en fantastisk blanding af begge verdener. Hvis du mangler et sted, hvor du kan finde lige netop denne type sko, kan du hoppe forbi hjemmesiden her, hvor de har et stort udvalg.

Hvilken farve skal du vælge?

Når det kommer til farven på dine sneakers, har du utrolig mange muligheder, og det er mere eller mindre kun din fantasi, der sætter grænserne. Dog er det en god ide, hvis du retter blikket mod lysfarvede sko eller en lysere grå, og der gælder for både drenge og piger. Hvide, lysegrå og brune er gode til begge køn, men derudover er sølv, beige og sneakers med blomsterprint populære som aldrig før, når det kommer til kvindesko. Så mangler de et par nye sko, så hold godt øje med disse farver, og så falder du lige ind i moden, når du kommer til storbyen.

Du kommer til at gå rigtig meget på en storbyferie, men derudover kommer du til at være på restaurant oftere og generelt bare mere ude i byen, og derfor skal du også se godt ud, og du kan passende søge inspiration i ovenstående.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *