Et af sydamerikas mest undervurderede feriedestinationer

 

har du hørt om det?

Colombia er blevet et helt fantastisk fedt rejseland, der bare venter på at blive udforsket. Grundet den colombianske valuta ligger på 1 DKK = 446 COP, kan du finde overnatning til 70 kr. pr nat, og hovedretter på restauranter til 30 kr. pr nat.

Bloggerne Mads & Camilla fra backpakers.dk der har rejst vidt omkring i verden de sidste 4 år, har lavet en beregning på hvad 48 dage kan koste i Colombia. De har levet på et budget hvilket har gjort at de har været på ferie i 48 dage for kun 7810 kr.

Det vil sige på 163 kr. pr. dag. 7 uger er lang tid, så er man afsted i bare et par uger resulterer det i en pris på 2282 kr. Det er billigt nok til at næsten enhver kan tage afsted, men er det stadig lidt svært med finansiering kan du gå ind og se hvad House of Banks kan gøre for dig.

Så.. Hvad laver man i Colombia?

Nu hvor vi ved hvor billigt det kan lade sig gøre at tage afsted, så her er hvad du kan lave nu hvor du først er der.

I Colombia får du se flotte naturoplevelser og farverige kulturskatte, se kaffeplantage til venstre. Du kender nok i forvejen til colombianernes kærlighed til kaffe, så her har du en unik mulighed til at lære om Colombias stolte kaffetraditioner, som du kan tage med hjem og benytte i dit eget liv.

Et lands kultur og traditioner stammer ikke fra dets natur eller beboelse, men fra landets befolkning, findes der så bedre måder til at lære dem at kende, end at feste sammen med dem?

Det er nu vi kommer ind på en af Colombianernes ting er, at være kendt for er deres farverige festivaler, hvilket er en stor ting for befolkningen. Hvis du tager afsted i marts kan du opleve Barranquilla Carnival, hvilket foregår lørdag før askeonsdag (askeonsdag er d. 6 marts i 2019).

For at deltage, skal du bestille billetter på forhånd, og det er værd at investere i et karneval kostume. Kostumet skal helst være farverigt, med en miks af fjer og blomster.

Lige ovenfor på billedet ser du et par der hygger sig til et sådant karneval.

Det er sjovt i starten for de lokale, men..

De lokale har det med at blive trætte af turistattraktioner og gæstfriheden falder hen til et mere passivt stadie (undtagen dem der ser en forretning i det). Der skal ikke gå mere end en ca. 5 års tid før gæstfriheden ovenfor turister ændrer sig til at, besøgende fra europa ikke er en sensation mere. Så skynd dig ud og oplev Colombia før det er for sent. God Tur!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *