Er tiden inde til en yogarejse?

Begynder du efterhånden at føle, at rutinen har sneget sig ind i din yoga? Selvom du har en bestemt yoga-stil, der tiltaler dig og en skøn instruktør, som du er glad for, så kan du måske føle trangen til at komme væk, træde udenfor din komfortzone og prøve noget nyt. En yogaferie kan være lige det du trænger til.

Ferie med yoga

Når du planlægger din yogaferie, bør du huske på, at mange steder tilbyder gratis yogakurser, men de har dogen tendens til at være meget grundlæggende, da de skal tiltale så mange forskellige mennesker som overhovedet muligt. Det kan godt være lidt problematisk for de af jer, der er mere avancerede og har behov for udfordringer. Sørg for at reservere dit sted i forvejen, især hvis det har en tendens til at blive overfyldt. Hvis du vil have flere forskellige eller mere avancerede klasser, er et yoga retreat måske et bedre valg.

Yoga Retreats

På et yoga retreat drejer alt sig om yoga og yoga-relaterede aktiviteter. Normalt vil man rejse til en rolig, stille, fjerntliggende destination, der er fri for distraktioner. Et sted hvor du kan rydde dit sind og virkelig koncentrere dig om din yoga. Din tidsplan vil sandsynligvis omfatte yoga tidligt om morgenen, gruppe workshops og aktiviteter, og en anden yoga session eller meditation om aftenen. Måltider består normalt sunde fødevarer og drikkevarer (tænk vegetarisk og ingen alkohol).

På yoga retreats kan man forvente at finde mennesker, der går meget op i deres yoga og som leder efter en afslappet zen-atmosfære. De hviler i sig selv og søger en indre ro, som man kun finder ved hjælp af meditation og yoga. Det er et seriøst sted, hvor man ikke skal tro, at man bare kan springe over i tide og utide. Vil man det, så bør man måske overveje en mere fleksibel yogarejse. Der er heldigvis mange forskellige muligheder, så der burde være noget for enhver.

Hvis du er interesseret i at prøve en yogarejse, så kan du finde en masse inspiration og information på yogalove.dk, der er en af de bedste yogasites i landet. Der er noget for ethvert niveau og noget for enhver smag, så vær ikke bange for at tage springet, hvis du gerne vil have dit livs yogaoplevelse og tage din yoga til et helt nyt niveau. Det er dit livs chance. God fornøjelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *