Enkelt og elegant stemning til ferielejligheden

Har du lige købt en feriebolig i udlandet eller har du allerede én, som måske står og er lidt halvtom. Man ser ofte mangel på interiør når man er i udenlandske ferieboliger. Det er vigtigt at man føler sig hjemme i sin egen feriebolig. Det skal være hyggeligt og indbydende, når man er dernede og det skal give følelsen af, at få lysten til at komme derned igen og igen og igen. Det kan være svært at vælge interiør i udlandet, da de har en helt andet stil, end man er vant til. Læs mere her omkring man let får dekoreret sin lejlighed, med den vante og elegante stil.

Hvordan kan jeg få ferieboligen til at føles som hjem

En feriebolig er som ens andet hjem og man vil gerne føle sig til pas og til rette når man bruger tid i ferieboligen. En tom og kedelig lejlighed kan hurtigt virke upersonligt og et sted man ikke føler sig hjemme i. Der skal være en stemning af ferie og de mere anderledes ting, men der skal stadig være plads til at skabe et hjem som man kender hjemmefra. Der skal være indbydende og en energi, som skaber glæde.

Hjemme i de danske hjem, er stilen meget præget er de nordiske tangenter. Der er ikke så farverigt i de danske hjem, i samme grad som der er i landene mere syd på. Danskerne kan godt lide det simpelt, sommetider minimalistisk og ikke alt for mange farver.

Mere dansk bliver det ikke

Hvis man gerne vil tage noget af det danske med til ferieboligen, er Georg Jensen Damask et fantastisk bud. De er dansk fra ende til anden, og dermed også de kongeliges hofleverandører.

Georg Jensens historie starter helt tilbage fra 1500-tallet og har skabet masser af historie med på sin vej. I dag kan du købe mange forskellige ting hos det danske brand. Georg Jensen har skabt en masse historie, og er nu blevet et verdens kendt brand. Mange af de turister der besøger Danmark, køber ofte et produkt eller to, inden de skal hjem igen.

De har forskellige ting til at pynte de danske hjem, såsom puder, tæpper, bordløber og andet tilbehør. Derudover har de også mange ting til praktiske, såsom sengetøj, håndklæder, viskestykker og meget mere.

Tag den danske stil med til de sydlige lande og skab et hjem som minder om derhjemme med Georg Jensen Damask. Da det ikke er interiør der fylder så meget, har du stadig mulighed for at tage noget af den udenlandske stil med også, da det jo er en feriebolig og lidt feriestemning skal der også skabes.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *