Drømmer du om en golf-ferie i udlandet?

Man kan hurtigt blive træt af det kolde og våde vejr vi har herhjemme og tit kan man tage sig selv i at drømme sig langt væk til den sydlige del af verden. Vi drømmer alle sammen om at komme syd på, men har du overvejet at tage af sted med golfkøllen under armen. Du ville ikke fortryde den store golftur med familie eller venner.

Oplev naturen og bliv udfordret

Der gemmer sig en skjult skat af smukke og udfordrende baner rundt omkring i verden, blandt andet i Dubai og Sydafrika. I Sydafrika er der et utal af baner der er udformet af nogen af verdens bedste spillere bl.a. Gary Player og Jack Nicklaus. Banerne er udformet så du både oplever den utrolig skønne natur, men samtidig bliver udfordret i dit spil. En enkelt golfbane har et hul, hvor hundredvis af bolde er forsvundet, dette skyldes at der residerer ca. 40 Nilkrokodiller i søen på banen. Så kan din golf ferie ikke blive mere spændende. Hvis du er ene om golf interessen, så er alle banerne forbundet til utrolige flotte og lækre resorts. Så familien behøver ikke at kede sig selvom deres interesse ikke falder inden for golf, kan de sagtens tage med på dit udvalgte golf retreat.

Er du til den lange golf oplevelse?

Så er der den store golfrejse, for dig der drømmer stort. Hvis du drømmer om at til bringe det meste af din vinter i sol, varme og golf, er der mange muligheder for dette. Prøv at forestille dig at have ubegrænset adgang til golf og godt vejr i lige så lang tid du har lyst til. Det er mange steder muligt at leje en lejlighed, hvor du kan spille lige så meget golf som du har energi til. Ofte vil det ikke være hotelværelser, men lejligheder der er bygget og indrettet så det minder om et hjem og ikke et hotelværelse. Samtidig vil der være mulighed for at leje en 3-værelses så der er plads til at familie og venner kommer på besøg i periode.

Se det ske!

De fleste ser golf i tv’et hjemme fra stuen af, men hvad med den oplevelse det er at se det i levende live. Du kan komme ned og se nogle af verdens bedste golfere spille når de kæmper i mesterskaber. Det er nemmere end du tror, hvis du vil bo og spille golf tæt på verdens golfturneringer. Hvis det har peaket din interesse, kan du med fordel læse mere her. Så kan du komme i gang med at planlægge din golftur til udlandet, så du ikke misser det fantastiske golflandskab der er i udlandet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *