Disse ting må du ikke glemme på storbyferien

Storbyferier er populære, og det er der bestemt en grund til. Der findes mange fine og populære af disse i Europa, så på kort tid kan os dansker nemt og billigt flyve væk for at få en på opleveren og se et andet land. London, Prag og Budapest er blot tre ud af utallige, som mange, mange danskere rejser til hvert eneste år. Men for at få den bedste oplevelse på din ferie til en storby, er der nogle ting, du bestemt bør huske. Her kommer derfor fire ting, du ikke må glemme!

 

De gode sko

En storbyferie betyder ofte, at der skal gås ekstremt meget. Der er mange ting, pladser, seværdigheder og meget mere, der skal oplevelses. Har du ikke gode sko at gå i med, kan du meget nemt få ømme ben og vabler, der vil genere hele ferien. Det kan eksempelvis være et par Nike Mayfly som disse, du tager med, så er dine fødder sikret samtidigt med det udseendemæssige spiller. De vil uden tvivl redde dig (og dine fødder) på din ferie.

Forevig minderne med et kamera

Efterhånden tager flere og flere billeder med deres iPhone. Og man kan argumentere for, at det kamera er fint nok. Men det er samtidigt ingen hemmelighed, at et ordentligt kamera vil kunne tage bedre billeder, så du for alvor kan forevige minderne for ferien med billeder af god kvalitet. Det kan derfor godt betale sig at investere i et kamera – ikke kun til den næste ferie men også fremover, når du skal ud og rejse.

Glem ej forsikringen

I storbyer vrimler det med mennesker – og hvor der er mange mennesker, er der også ofte mange lommetyve. Det er nemt for dem at gemme sig blandt de andre folk, og hurtigt kan de skaffe sig punge, mobiler og ure. Det er dog virkelig ærgerligt at opleve sådan noget på sin ferie, og det kan hurtigt blive en dyr ekstra udgift oveni resten af rejsen. Husk derfor at have forsikringerne i orden, INDEN du rejser – herved kan du i det mindste få hele eller en del af beløbet igen, når du igen vender hjem mod Danmark.

Tøj til alt slags vejr

Rejser du indenfor Europa, er det ingen hemmelighed, at vejret kan svinge meget – selv fra dag til dag og time til time. Du kan nemt opleve at sidde på en fortovscafe og nyde varmen, mens solens stråler varmer dit ansigt, hvorefter skyerne med hastighed nærmer sig og igen gør det nødvendigt at tage den varmere trøje på. Når du skal på en storbyferie, hvor vejret kan skifte, og du både skal gå rundt og ikke mindst sidde på diverse caféer og nyde livet, kan det være fornuftigt at bringe tøj med til al slags vejr. Derudover kan du med fordel iklæde dig lag-på-lag tøj, så du hurtigt kan tage tøjet af og på, når vejret skifter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *