Det skal du huske til den varme ferie

Går turen snart til de varme lande? Her i vinterperioden kan det godt være fristende med en tur til et af de lidt varmere lande, for at få lidt sol sammen med et par afslappende dage. Men hvad er det vigtigste til pakkelisten, når du skal på varm ferie? Det kommer der et par bud på her.

Solcreme, solbriller, solhat

Når du skal hen til sol og varme er solbeskyttelse det allerførste på pakkelisten. Når kroppen ikke er vant til så mange solstråler som der sandsynligvis er, når du skal på varm ferie, er det vigtigt at du sørger for at beskytte dig mod solen. Derfor er solcreme noget af det allervigtigste at have med. Samtidig kan et par solbriller sammen med en solhat også være rart, når du skal sidde i solen og slappe af, eller gå rundt i varmen.

Solbeskyttelse er først og fremmest vigtigt, så du ikke bliver solbrændt. Fordi hvis der er noget der kan ødelægge en ellers god ferie er det hvis du ender med røde skuldre eller en øm nakke. Samtidig kan for meget sol også være med til at øge risikoen for at du får solskader, som kan resultere i pigmentforandringer i huden. Har du nogle pigmentfejl, som fx skyldes solskader kan du dog få en behandling mod dette, så din hud igen kan se smuk ud. Du kan fx finde behandlinger på denne hjemmeside.

 

De praktiske ting

Når du skal på ferie, er der altid en masse praktiske ting, som skal med på pakkelisten. Praktiske ting er de ting, som du altid skal have med men som ikke nødvendigvis er det første du tænker på.

Du skal fx altid have dit pas med, når du rejser til et andet land, sammen med både gult og blåt sygesikringskort. Samtidig er det også altid vigtigt med kreditkort sammen med nogle kontanter i den valuta, som det land du rejser til bruger.

Det er altid vigtigt at have nogle kontanter med, da du kan komme ud for at dit dankort ikke virker. Samtidig skal du også være opmærksom på, at der nogle steder kommer ekstra gebyrer på at bruge dankort, og derfor er lokal valuta godt at have med.

Ud over det skal du også have papirer som rejseforsikring, vaccinationskort og andre praktiske papirer med dig.

 

Tøj og sko til vejret

En tredje ting, som faktisk altid gør sig gældende, når du skal ud og rejse er at pakke tøj efter vejret. Du kan derfor med fordel holde øje med vejrudsigten nogle dage op til du skal af sted, så du ved hvad for noget tøj du skal pakke.

Til den varme rejse er det selvfølgelig mest shorts, T-shirts og badetøj der er vigtigt til rejsen. Men tøj som regntøj kan også være en fordel at have med, da det i nogle varme lande regner meget.

Samtidig er et par klipklapper eller sandaler også være godt, så du ikke behøver at gå rundt med strømper og sneakers.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *