Den rejsevenlige bryllupsgave

Er der noget skønnere end at åbne postkassen op til en invitation til et Toscansk bryllup? Ikke rigtigt, vel?

Det smukke Toscana

Vi har alle sammen det der venne-par, som enten har helt særlige bånd til Toscana, fordi alle ferier blevet brugt på at spise alt for meget gelato i Firenze, sippe Aperol på torvet i Lucca, eller køre rundt i jagten på den helt perfekte Chianti blandt dovne vinranker i den underskønne natur. De elsker simpelthen alt ved den italienske kultur og Jesper friede sidste sommer i Pisa.  Andre gange handler båndet om, at Jesper mødte italienske Sofia på jeres gymnasietur til Rom, de har boet sammen siden og at tiden nu er inde til for alvor at forene den italienske kultur med den danske i helligt ægteskab.

Summa summarum: det er bryllup og det skal holdes i Toscana – og forberedelserne starter lige dér foran din postkasse.

Bryllup i Toscana

Der skal bestilles flybilletter, der skal findes bryllupstøj, der skal bookes hotel og så skal der købes den helt særlige bryllupsgave. Den skal både bringe Jespers nordiske aner med ind i deres nyrenoverede lejlighed i Rom. En gave, som er personlig og helt unik (ligesom jeres venskab) – og som er let at transportere i en kuffert pakket med alt det andet bryllups-gear.

Her kommer knivmagneten i valnøddetræ fra Noyer til undsætning. Knivmagneten kommer i fire størrelser, og i en æstetisk indpakning, som er let at tage med ombord på et fly – eller stikke i rejsetasken. Magneten et super let at sætte op, da den kun behøver to medfølgende skruer, og den er designet til at være skånsom mod Sofia og Jespers yndlingsknive.

Knivmagneterne er lavet i hånden i et værksted i Valby, og netop derfor er alle knivmagneterne fra Noyer forskellige. Alle kanterne på magneten er skåret i 45 grader, og derfor er designet tit med til at bryde de typiske lige linjer i et køkken. Den klæder et hvilket som helst køkken med sit nordiske præg – et skønt islæt til den romanske indretningsstil.

Der er fri fragt og bytte-garanti på virksomhedens egen webshop, så der er ikke så mange gode undskyldninger for ikke at slå til.

Det bliver næsten ikke nemmere; du bestiller en knivmagnet fra Noyer i den størrelse, som passer til brudeparret, får den leveret indenfor et par dage, sætter et smukt bånd om den flotte, sorte indpakningskasse, som magneten kommer i, skriver et gribende kort og hopper på flyet. Herefter nyder du alt det, som Italien kan; mad, natur, drikke, fest og ikke mindst kulturfusion.  Problem solved, gaven er på plads og tilbage et kun forventningens glæde: bryllupper er nu de bedste fester – og måske især dem, som man skal flyve til.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *