Bliv klar til solferien

I denne tid hvor vejret er gråt og koldt, kan man hurtigt komme til at sidde og drømme sig langt bort. Fantaserer sig væk til at varmt land, hvor der ikke er fugtige gågader, morgentrafik eller sure pendlere. Hvor der ikke er nogen chef, kolleger og deadlines der skal passes, men hvor man bare kan slappe af og samle ny energi.

Kan du nikke genkendende til dette? Så er du bare en af mange tusinde danskere, der hvert eneste år bliver en smule trætte af det hele, og virkelig bare trænger til at komme lidt væk fra dagligdagens ræs. Drømmer sig væk til Hawaii eller Bali. Drinks i skyggen og afslapning ved det azurblå hav.

Men man vil jo helst ikke ligne en kvabset, hvid hval, der bare venter på at Greenpeace kommer og triller en ud i havet igen, vel? Man vil gerne ligne det bedste man kan, så her giver vi et par små råd til hvordan, man kan blive godt klar til ferien i de varme lande.

 

Turen går til fitnesscenteret

Man kan tage den sikre, men hårde løsning, der betyder timers i fitness, med sved og ømme muskler. Men på den anden side, er man så også sikret den sundeste og effektive løsning, da motion ikke rigtigt har nogen negative sider. Man kan få strammet det løse kød en smule op, og få noget der i det mindste minder om den strandkrop, man går og drømmer om.

Det tager dog sin tid, så man skal i gang i god tid, hvis man ønsker at se mærkbare resultater, inden man stiger på flyet. Det hjælper ikke noget, hvis man først begynder en uge før. Så planlæg det i god tid og giv dig selv den strandkrop, som du altid har drømt om.

 

Den lette metode

At kalde nogen metoder lette, er måske lidt misvisende, men man kan jo vælge at tage af sted som man er, og være ligeglad med de overflødige kilo. Men man kunne også rette op på nogle af de små fejl, der længe har plaget en. Er der noget løst kød eller nogle rynker, der bare har irriteret dig i lange tider? Så kunne en botox-behandling være svaret. Hvis du overvejer denne løsning, kan du læse mere her.

Botox har et lidt blakket ry, fordi der altid er nogen der ikke forstår det gamle ord, alting med måde. Vi har alle se de, der kommer med deres fiskelæber og et ansigt som en plastikdukke. Men med mindre behandlinger og smagfulde justeringer, kan en botox-behandling være med til at give ens ansigt nyt liv.

Så uanset hvilken løsning du foretrækker, så kan du blive klar til en rejse til de varme lande, hvor du kan koble af og få ny energi

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *