Alternative rejsedestinationer til din næste ferie

Der er mange populære rejsemål, de fleste har hørt om og besøgt. Men kunne det ikke være fedt, at opleve en destination, som er lidt mere usædvanlig end London og New York?

Hvis du gerne vil opleve noget nyt, men mangler noget inspiration til, hvor du kan tage hen, giver vi dig her nogle lækre rejsemål, du helt sikkert burde rejse til.

 

Nyd afslappende San Sebastian

Mange tager til Madrid, Barcelona eller Marbella, hvis de skal besøge Spanien. Men byen San Sebastian er skønt og idyllisk med klipper og lækre strande og tilbyder ren afslapning.

Du kan gå igennem de smukke gamle gader, udforske deres kulturliv og slikke den spanske sol. Vil man hellere lave noget aktivt, er der rig mulighed for at dyrke vandsport som eksempelvis surfing. Du har også mulighed for at tage kabelbanen fra stranden og op til bjerget i byen, der giver en ekstrem flot udsigt.

Derudover er det bare om at nyde de lækre madmuligheder og fylde sig med sangria og tapas.

 

Menorca

En anden mindre berejst destination i Spanien fremfor de andre populære turistmål er Menorca – for ikke at forveksle med Mallorca, som derimod er yderst populær især blandt danskerne.

Men i stedet for at tage på en charterferie fyldt med andre danskere, kan du i stedet nyde Menorca, som for nogle er bedre kendt som Mallorcas lillebror.

Øen har mere end 300 solskinsdage om året, hvilket giver én rig mulighed for at udnytte de mange flotte og uberørte strande, som Menorca kan tilbyde. Hvis man ikke er til at slikke sol hele ferien, er der også masser af muligheder for sjove og spændende aktiviteter.
Da øen er mindre turistet end så mange andre steder, er det også nemmere at finde autentiske og billige områder og restauranter.

En anbefalingsværdig ting er at besøge øens højeste punkt, Monte Toro, hvor de naturskønne omgivelser kan ses, samtidigt med du har en flot udsigt ud over havet.

 

Seattle

Turister valfarter til USA, og både New York og Californien er ekstrem populære. Seattle er dog en by i USA som er undervurderet og som de færreste tænker på, når de overvejer potentielle rejsedestinationer.

Du får hurtigt storbysfølelsen på grund af de høje bygninger, men byen tilbyder samtidigt også noget hyggeligt og lokalt. Seattle er en af de få byer, der formår at bevare en flot natur, på trods af det er en storby. Byen tilbyder alt fra hyggelige markeder til kunstbutikker og sjove jazz barer.

Tager man afsted i mellem juli og september er der god mulighed for varme temperaturer og skyfri himmel.

Byens varetegn er det 184 meters høje Space Needle, hvor man får den bedste udsigt over hele byen.

Der er altså mange ting at opleve i Seattle, og byen tilbyder bestemt på lidt af det hele.

 

Vancouver Island

Mange forbinder Canada med Toronto, bjørne, deres kolde temperaturer og en befolkning, der hele tiden siger ”undskyld” for alt. Men Canada er et enormt stort land og har meget mere at tilbyde en blot det.

Der er eksempelvis Vancouver Island, der ligger på Canadas vestkyst. Det er et relativt ukendt sted for mange danske turister, men øen har meget mere at tilbyde en hvad man lige går og tror. Udover naturen og deres bjørne, er det blandt andet også muligt at komme på hvalsafari, hvis man rejser i mellem månederne maj til oktober. Derudover er temperaturerne her også milde på grund af øens placering.

Vælger man at tage et smut til den store by, Victoria, ses det hurtigt, at øen har britiske rødder, når dobbeltdækkerbusserne kører igennem byen, og pubs dukker op på næsten hvert gadehjørne.

Vancouver Island er altså for dem, der elsker en frodig natur, vilde dyr samt et mildt klima.

 

Tag springet!

Om du er til storbyer eller foretrækker lækre øde sandstrande, er der noget for enhver smag. Det kan anbefales at springe ud i det og en gang i mellem vælge nogle lidt mere alternative rejsemål – der kan være flere fordele ved at besøge sådan nogle steder, og du får helt sikkert en kæmpe oplevelse ud af det!

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *