Sådan sparer du penge på flyturen til USA

USA er en af de mest populære langdistanceruter, du kan tage fra Danmark. Der er rigtig stor udvikling på markedet netop nu, og flyselskaberne kæmper om at blive det foretrukne selskab til at fragte danskere over Atlanterhavet.

 

Lige nu udvider særligt Norwegian med en masse nye direkte ruter til flere amerikanske byer, og selskabet har stor succes på flyvninger til USA. De flyver med det nye fly Dreamliner fra Boeing, og deres priser er yderst formidable.

Men det kan godt være dyrt at tage på ferie til USA alligevel, så derfor vil vi her give dig nogle tips til, hvordan du sparer penge på din flytur til USA, så du i stedet kan bruge pengene på din rejse.

 

Få deres nyhedsbrev

Norwegian har et meget anvendt nyhedsbrev, som de bruger til at sende gældende tilbud ud til deres kunder med. Hvis du får deres nyhedsbrev, så brug altid de links til deres hjemmeside, som de sender ud der, så har priserne en tendens til at være lavere.

 

Vær fleksibel

Det er selvsagt altid en god idé at være fleksibel på dine ønskede rejsetidspunkter, så du kan rejse i netop den periode, hvor flybilletterne er allerbilligst. Det er selvfølgelig lettest, hvis du har et fleksibelt job, hvor du selv kan tage din ferie, som det passer dig.

 

Tag din egen mad med

Norwegian tager penge for at servere mad til dig ombord, og det kan godt blive en dyr fornøjelse. Flymad er sjældent værd at skrive hjem om, så tag i stedet en madpakke med! Det er helt lovligt at tage med ombord, den skal bare en tur gennem scanneren i Security først, men så må du også gerne have den med.

Alle kneb gælder, når du skal spare penge! Du kan også tage en tom vandflaske med og fylde den op efter du er gået igennem security. God flyvetur!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *