5 vigtigste gadgets du skal huske på sommerferien

Sommeren er over os, hvilket betyder strand og badeferie for de fleste. Selvom vi skal på ferie betyder det ikke at du skal lade alt elektronikken ligge derhjemme. Vi vil i denne korte artikel fortælle hvilke fem gadgets du skal tage med på ferien.

Tag hele dit bibliotek med på en Kindle reader

Den første ting du skal huske på din ferie er en kindle reader, så du kan have alle dine bøger med på stranden. Når du skal ligge på stranden er det dejligt at have en bog du kan læse i. Du har dog kun lov til at have 20 kg med i kufferten, men der er plads til hele dit bibliotek, hvis du bruger en kindle reader. Det smarte ved en kindle reader fremfor en anden tablet, er at den fungerer uden problemer i fuld solskin.

 

Hold styr på ferien med din smartphone

Den anden ting du skal huske på din ferie er din smartphone. Det er altid dejligt at have alting lige ved hånden når du er på ferie. Husk at slå arbejdsmails og andet arbejdsrelateret fra mens du er afsted. Når du er på stranden og i nærheden af vand er det en god ide at have et vandtæt cover på, så du ikke er en af de tusinder der skal søge efter android eller iPhone reparation når du kommer hjem.

 

Husk et simkort med udenlandsdata og slip for en grim regning  

Den tredje ting du skal huske er et simkort med inkluderet data i det land du er i. De fleste mobilselskaber har opdateret deres abonnementer, således at du kan bruge data på samme måde i resten af Europa. Sørg dog for at det også gælder dit abonnement inden du tager afsted, da det ellers kan blive rigtigt dyrt.

 

Fang de perfekte øjeblikke med et spejlreflekskamera 

Den fjerde ting du skal huske er et spejlreflekskamera så du kan forevige dine minder. Selvom billederne vi tager på vores smartphones er blevet gode, er det ikke på niveau med et godt spejlreflekskamera. Det er meget federe at have en masse gode billeder når du kommer hjem igen og tænker tilbage på ferien.

 

Hold støj og skrigende babyer ude med et par gode høretelefoner

Den femte og sidste vigtige gadget til din tur er et par gode høretelefoner. Et par gode høretelefoner er i vores øjne et must når man skal ud at flyve eller rejse. Her kan du med fordel investerer i at par gode Bose høretelefoner, der har den bedste støjreducerende teknologi på markedet. Et par gode høretelefoner er din forsikring imod at få ødelagt din ferie af en skrigende baby ombord på flyet.

 

Det er vigtigt at huske de 5 ting fra listen, men ligeså vigtigt er det at lade arbejde, stress og dårligt humør ligge hjemme i Danmark.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *