5 tips til at dræbe ventetiden i lufthavnen

Vi ved alle hvor kedeligt det er at have unødvendig ventetid i lufthavnen. Når man sidder og venter på ens fly, der er forsinket på ubestemt tid eller hvis man har 6 timer i en forbindelseslufthavn. Der er kun et hvis antal nyheder på ens smartphone til at underholde sig selv med, og efter det går tiden rigtig langsomt. Vi har valgt at lave en liste over 5 måder man ellers kan underholde sig selv på.

 1. Netflix Offline
  Mange ved ikke at det nu er muligt at ’downloade’ fra netflix. Det gør det muligt at du derhjemme fra kan hente serie ned og når du så sidder i lufthavnen kan du afspille dit downloadet indhold, selv uden internet opkobling. Det er da smart. Tjenesten er forholdsvis ny, så det er stadig begrænset hvad der kan hentes, men serier som Stranger Things, The Crown, Narcos og Orange is the New Black kan alle hentes. Du har mulighed for at vælge mellem to forskellige opløsninger indholdet skal afspilles i inden download.
 2. Tablet
  Selvom en tablet egentlig er en større version af din smartphone, så gør netop størrelsen underholdningsmulighederne lidt bedre. Der findes fantastisk mange spil i diverse app stores, men ellers er en tablet en super måde at se Netflix på. En tablet er også mere behagelig at slæbe rundt på end en traditionel bærbar, og specielt når man skal sidde og vente uden et bord.
 3. Brætspil
  Hvis du ikke rejser alene, eller er meget udadvendt og kan skaffe en spillepartner, så er brætspil en fantastisk måde at dræbe tiden på. Spillene skal dog ikke være for komplicerede, da du ofte må udfolde dig på meget lidt plads. Yatzi, SET eller rejseversioner af skak eller backgammon er ideelle.
 1. Strikke eller hækle
  Tro det eller ej, men at strikke er blevet moderne igen. Derudover er det en fantastisk tidsrøver, man kan virkelig gå ind i sin egen verden af koncentration når man sidder og strikker. Det gælder i hvert fald for lettere øvede strikkere. Et godt tip til garn er Zpagetti garn, som bliver produceret af overskudstekstiler fra tøjproduktionen i Europa. Zpagetti bliver også kaldt for stofgaren eller tekstil garn. Det at strikke har på nogle samme effekt som det at læse, man bliver utrolig træt og hvad er bedre end en lur til at dræbe ventetiden?
 2. Læs og lær
  Noget der både er hårdt, tilfredsstillende og tidsslugende er dét at prøve at lære noget nyt. Der findes fantastisk meget materiale på nettet om alverdens emner. Programmering, sprog, skrift, design eller geografi – du nævner emnet, der er helt sikkert materiale omkring det. At lære noget nyt er ikke kun tidsdræbende, men også sundt for ens psyke. Prøv det!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *