5 ting du ikke må glemme når du holder ferie med din hund

Der er intet mere fantastisk end at holde en ferie, hvor hunden også er med. Du kommer ud og oplever naturen i et andet land, end du ellers ville have gjort, hvis du ikke havde haft hunden med.

For at turen også bliver god for din firbenede ven, kræver det også, at du ikke glemmer dens normale mad, vand og nogle andre essentielle ting.

Hvis du snart skal på ferie med din hund, har vi her lavet en liste over de 5 vigtigste ting, du skal huske

Tag dens normale mad med

Den første ting som du altid skal huske, når du holder ferie med din hund er, at tage dens normale foder med.

Hunde er vanedyr især, når det kommer til deres foder. Hvis du ikke har deres normale foder samtidig med, at de skal sidde længere i bil og lære et nyt område at kende, kan det give dem problemer med maven.

 

Tjek om hotellet er hundevenligt

Den anden ting som du altid skal huske, når du holder ferie med din hund er at tjekke, om hotellet i har booket er hundevenligt. Udover at det er vigtigt at tjekke hotellet er hundevenligt, skal du også tjekke om omgivelserne lægger op til nogle gode gåture.

 

Husk altid at have rigeligt vand til hunden

Den tredje ting som du altid skal huske, når du holder ferie med din hund er at tage rigeligt vand med til hunden på alle tidspunkter. En god måde at huske at give hunden nok vand er, ved at sætte en timer hver anden til tredje time. i er ude, hvor i giver den lidt vand.

 

Planlæg dagene så hunden kan være med

Den fjerde ting som du altid skal huske, når du holder ferie med din hund er at planlægge dagene på ferien, således at din hund ikke kommer til at ligge derhjemme alene. Der findes masserer af gode aktiviteter, hvor hunden kan være med. Det kan være alt lige fra at gå ture, være ved stranden eller være udenfor andre steder. Hvis ikke i er gearet på de aktiviteter vil det være bedre at få passet hunden derhjemme.

 

Der skal være komfortabelt for hunden på længere ture

Den femte ting som du altid skal huske, når du holder ferie med hund er at sikre dig, at hunden altid har god plads og ligger godt, hvis i skal køre længere ture.  Alt efter hvor stort bagagerummet er i bilen, vil den bedste plads være i bagagerummet eller på bagsædet. Sørg for at have et tæppe og nogle pudder, som hunden kan ligge på, og giv jer tid til at stoppe med jævne mellemrum.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *