3 tips til den lange rejse

Verden er blevet mindre. Det skal forstås sådan, at mulighederne for at rejse langt er blevet meget bedre. I dag er det bestemt ikke unormalt at tage på den anden side af jorden, selvom man bare har en uges ferie.

Sådan en rejse kan dog være meget udfordrende og belastende, og mange ender med både at komme derud og hjem meget mere træt, end da man tog afsted. Det er uheldigt, da en af de vigtigste elementer ved en ferie er at slappe af. Det kan dog sagtens lade sig gøre, at komme lettere gennem turens strabadser – vi guider dig!

Pude til rejsen

Når du rejser langt, er en af de største gener, at du sidder virkelig dårligt i flyet. Du får ondt i ben og bagdel. Det kan en siddepude hjælpe på. En såkaldt gelpude aflaster dig bagdel, ryg og lænd når du sidder over en længere periode.

Det gode ved puden er, at den er enkel og lille, men stadig er utrolig effektiv – perfekt beregnet som rejseudstyr. Hvis det fænger, kan du klikke her og læse videre.

Tag nok bøger med

Det er desværre ikke lige så populært at læse bøger, som det var før i tiden. I stedet sidder folk på diverse apps på deres telefon. Det er en skam – specielt når du er ude at rejse. Når du er på flyveren, handler det hele om at få tiden til at gå, og tiden går væsentligt hurtigere med en bog end med sin telefon.

Det fantastiske ved en bog er, at du helt forsvinder ind i dens univers. Hvis det er en god bog, bliver du fuldstændig fanget af dens handling og glemmer alt andet. En lang bog kan sagtens tage mange timer at færdiggøre, hvilket passer helt perfekt med en lang rejse. Når du er færdig med bogen, er du også færdig med rejsen, hvilket jo passer helt perfekt.

Tag naturlig sovemedicin

Vi vil bestemt ikke opfordre dig til at tage sovepiller. Der er de seneste par år kommet med en masse alternative sovepiller produceret på naturlige produkter, som på ingen måde er farlige for dig. Dem kan du benytte dig af. De virker selvfølgelig ikke på samme måde, men de virker godt nok til, at du helt sikkert vil falde til ro og formentlig også i søvn.

Alle der har prøvet det ved, at der simpelthen er ikke nogen bedre måde at bruge flyveturen til end at sove. Hvor du altså sover, inden du letter og først vågner igen, når flyet er på vej ned igen. Hertil kan det være en god idé at lade være med at sove så meget natten før, så du allerede er virkelig træt, når du stiger på flyveren.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *