3 steder du kan tage hen på juleferie

Der er snart ikke andet end et par uger til juleaften og det betyder tid til juleferie. Og selvom de fleste plejer at være hjemme i julen, er der mange fantastiske muligheder for at få en god juleferie. Og et par dage væk hjemmefra kan altid være godt til at få slappet rigtigt af. Vi har derfor samlet 3 meget forskellige destinationer til juleferien her.

Sälen – skiferie

Vintermånederne er sæson for skiferie og en skiferie i julen kan være en af de bedste ferier, som du kan tage på i løbet af juleferien. Når du er på skiferie, bruger du en masse tid på pisterne, hvilket kan være godt til at få tankerne væk fra en travl hverdag, som der tit opstår i december.

Et af de bedste steder til at tage på skiferie er Sälen, der ligger i Sverige. Sälen består af flere forskellige skiområder, så der er masser af steder at udforske. Det gode ved Sälen er at du kan finde pister til alle – både nybegynderen og den erfarne skiløber.

Samtidig behøver en skiferie til Sverige ikke at være særlig dyr. Du kan køre derhen og have alt det du skal bruge med, så du ikke behøver at bruge penge på leje af forskelligt udstyr – det er selvfølgelige kun en fordel, hvis du allerede selv har lidt forskellige skiudstyr.

Men du kan samtidig også tage dine egne håndklæder og sengetøj med, så du ikke skal leje det. Og så er der også noget hjemligt over at have sit eget sengetøj med. Hvis du mangler lidt flot sengetøj, kan du kigge på damask.dk, der blandt andet sælger lækket sengelinned.

 

London – byferie

Hvis du ikke er så meget til skiferie, men godt kan live et summende byliv og spændende attraktioner skal du uden tvivl på juleferie til London. London er en utrolig populær destination for mange, og det er der også god grund til.

Der findes mange spændende seværdigheder i London, samtidig med at du kan finde mange spændende caféer, hvor du kan slappe af og nyde lidt god mad.

En tur til London behøver heller ikke at være dyr. Hvis du sørger for at bestille flybilletterne i god tid, og vælger de dage hvor alle andre ikke gider at rejse, kan du sagtens finde et par billige flybilletter.

 

Dubai – varm rejse

En tredje juleferie, som du kan tage på er en varm rejse til Dubai. December er en af de koldeste måneder og lidt sol og varme kan derfor være tiltrængt hos mange. Og her er Dubai en perfekt destination i december, da temperaturerne er lige tilpas der.

I Dubai kan du slappe af på stranden og nyde det dejligt vejr. Men samtidig er der også spændende seværdigheder i Dubai som fx nogle af de høje skyskrabere der er at finde i byen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *