3 gode tips til den bedste ferie

Der er mange steder, man kan tage på ferie. Det kommer lidt an på, hvad man har mest lyst til, man kan for eksempel tage to uger til Thailand, nærmere bestemt Patong Beach med en 3 km lang strand og Phi Phi øerne forholdsvis tæt på i speedbåd. Det er en gode destination til de mere kedelig og kolde vinterdage herhjemme i Danmark. Dertil er der anbefalinger til, hvad man skal opleve i det big apple eller i mere prisvenlige Budapest.

Rigtig god læselyst håber du kan bruge de 3 rejsetips til din sommer eller vinterferie.

Patong Beach

Patong Beach har er en over 3 km lang strand med lyseblåt vand og lyst sand. Du kan bo ved en af de flotte hoteller langs stranden. Hvis man bor ved en af disse hoteller eller resorts, så har de fleste flere slags pools, og det er begrænse, hvor man der ligger på den del af stranden, som er tilknyttet til resortet. Dertil er også mange aktiviteter såsom dykkerkursuser, kurser til at lave drinks. Derudover er der også mange forskellige form for fitnesshold. I Thailand er de fleste ting, man kan købe eller spise billigere, end hvad de er i Danmark, grundet de dyrker mange af råvarerne selv og der er et andet lønniveau.

Det store æble

Du kan også vælge at tage til New York. New York er the big apple. Der sker mange ting, en af disse er at kan shoppe i alle de store butikker, eller I kan gå på jagt i en af de mange vintagebutikker New York har at tilbyde. Du kan også løbe en tur i den store centralpark, hvor kan bruge en eftermiddag på at se de lokale dyrke sport i centralpark, for eksempel er der mange gange nogle der spiller baseball eller dyrker yoga. Du kan også gå en længere tur hen over Brooklyn bridge og der kan du og dem du er sammen med hænge en hængelås på broen. Eller du kan bare nyde en god omgang pandekager på en dinner i byen på alle tidspunkter af døgnet.

Budapest?

Hvis du skal finde et billigt sted at holde ferie, så kan Budapest klart anbefales. Det eneste du har brug for, er god tid. Hvis du er i god tid, så kan du så få billige flybilletter, du kan for eksempel komme til Budapest med fly for 126 kr. Det kræver dog at du bestiller i nogle måneder i forvejen. Det varme klima og de billige restauranter og hoteller er alt samme med til at gøre det fordelagtigt at tage til Budapest. Specielt restauranterne i Budapest kan noget. Da de har to Michelin restauranter, hvor du kan få en hovedret for 80 danske kroner. Du skal dog være hurtig til at booke et bord for der kan være flere måneders ventetid, dog skulle det være hele ventetiden værd.

Prisvenlig shopping

Er man til prisvenlige shoppingture, er Budapest også en destination, der vil overraske positivt på denne front. Byen er nemlig kendt for deres shopping, som både er moderne og lækkert, men som samtidig også har pris der er til at betale. Sortimentet er stort, og derfor kan man hurtigt blive overvældet af det næsten uendelige sortiment dernede. Et nyttigt tip er derfor at lave en grundig research på forhånd – så sparer man både penge og tid på én gang. Kvalitetsure er ét af de mange populære køb, som mange danskere foretager sig, når de går på prisvenlig shopping i Budapest. Du kan finde inspiration til netop dét ur, du skal erhverve dig på Urkompagniet.dk. Her kan du både se sportsure, lommeure, automatiske ure, digitale ure og meget mere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *