3 gode rejsemål fra arbejdspladsen

Solen skinner ikke meget for tiden, det er mørkt det meste af tiden og ligeledes er det koldt udenfor. Er der noget bedre tidspunkt at drømme sig væk til de varme lande?

I forbindelse med, at vi udvider vores kategori inden for havemøbler, kom kollegaerne og jeg til at snakke om ferier, og hvilke rejsemål vi hver især kan anbefale.

Det kom der nogle fede destinationer af, som jeg gerne vil dele med jer.

Derfor kommer her vores arbejdsplads’ 3 mest anbefalede rejsemål i tilfældig rækkefølge:

1.      Gardasøen – Italien

Fantastisk mad, fantastisk vin, fantastiske omgivelser. Det er 3 vigtige ting på en ferie, og du får alt dette ved Gardasøen i Italien.

Gardasøen er et område som på mange måder emmer af Italien. Her finder du masser af vinmarker, små italienske byer og bjerge, hvor du med fordel kan køre op og finde en lokal italiensk restaurant. Her vil du ofte finde ud af, at maden smager fantastisk.

Så hvis du er til italiensk mad, så skynd dig at planlægge din næste ferie til Italien!

2.      Florida – USA

Er du typen der godt kan lide det simple liv med sol, sommer og glade dage? Så er Florida et oplagt rejsemål.

Stemningen er afslappet og emmer generelt af ”the good life”. Der findes et hav af fede destinationer i Florida. Derfor anbefaler vi, at du lejer en bil og tager et roadtrip igennem Florida.

Af lokationer du skal besøge, kan vi varmt anbefale Miami, Orlando og Key West. Specielt køreturen ned imod Key West kan anbefales, hvor du bør give dig selv den oplevelse at stoppe op og besøge en af mange krokodillefarme som der ligger i området.

3.      Barcelona – Spanien

En meget overkommelig destination, som du kan besøge både som en weekendtur eller som en længere ferie i eksemvis en uge.

Barcelona er en by, som har lidt af det hele. Her får du hyggelige spanske restauranter, masser af byliv, masser af kultur og strandlivet. Den hyggelige promenade langt stranden i Barcelona emmer af sommervibes, hvor folk hygger sig, spiller noget bold og solbader.

Er du ikke solbadningstypen, kan du i stedet tage rundt og se nogle af de kendte kunstneres værker, da flere store kunstnere kommer fra Barcelona af.

Et lille fif i Barcelona er dog, at man skal passe godt på sine ting. Der er desværre en del tyverier i visse dele af byen, så vær opmærksom på dette.

Jeg håber at det kunne give dig lidt inspiration til din næste rejse.

<God ferie!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *