3 drømmerejser for den livsglade pensionist

Sommerferien er skudt godt i gang, og det betyder, at det er højsæson for de fantastiske ferieoplevelser. Det er derfor på tide at få planlagt din næste drømmerejse, hvis du har planer om at få opfyldt dine livsglade behov. I denne artikel har vi samlet 3 ultimative drømmerejser, der opfylder din livsglæde til punkt og prikke.

Den sportsglade

Hvis man er sportsglad, og ønsker at opleve både fodbolden og motorsporten, hvor den er bedst, så er Barcelona svaret. Her kan man blandt andet opleve det årlige Spanish Gran prix, og dermed også det velkendte fodboldstadion Camp Nou.

Barcelona er også kendt for deres fantastiske gamle bygninger blandet med det moderne fra nuet, og så er de især kendt for deres mad og historie.  Så hvis fruen skal overtales til denne drengerøvs tur, skal der spilles godt på de andre tangenter.


Den kulinariske

Har man flair for guddommelige dråber og kulinariske oplevelser der kilder i ganen, så er Milano i Italien svaret. Milano er kendt som modens by, men Milano er meget mere end det. Deres hjemmelavede oste og exceptionelle pastaretter kombineret med de smukke og idylliske kanaler, kan få alle at blive bløde i knæene.

Hvis dette ikke er nok til at motivere dig til denne ferie, så sætter vi lige prikken over i’et for dig, ved at nævne at Italien, også er kendt for deres spændende fortid med de legendariske gladiatorer.


Den afslappende

Hvis man drømmer om at dase i en hængekøje og mærke det gyldne sand mellem tæerne, så er Bahamas svaret du søger.  Bahamas er en eksotisk øgruppe bestående af cirka 700 småøer, der er forskudt tæt ved hinanden.

Du kan blandt andet opleve de unikke koralreve, med nogle af verdens med forunderlige fisk, og de smukke havskildpadder, som svømmer langs kysten. Bahamas er også kendt for deres grise, som lever på strandende og svømmer rundt i det flotte hav.

Dit helbred vil takke dig for disse hjælperedskaber

Det er vigtigt at passe på sig selv, når man er ude og rejse. Derfor vil vi råde jer til at få nogle redskaber med, som gør ferien nemmere for både familien og dig selv.

Du kan blandt andet få en stok, som hjælper med at holde kroppen mere ret. Stokken har flere led og kan nemt pakkes sammen, så den passer til håndbagagen.

Når man er ude og opleve den smukke natur blandt disse 3 fantastiske feriesteder, kan kroppen blive belastet af de lange gåture. Derfor vil en rollator med siddeplads være optimal at have med på rejsen, da du kan parkere hvor du vil og nyde omgivelserne. Og så kan du komme med rundt og se seværdigheder sammen med din familie eller rejsekammerater.

Hvis man er i kørestol og ønsker at opleve naturen eller det kulturelle, er det vigtigt at kunne begive sig rundt i både byerne og i naturen. Derfor kan en kørestolsrampe være den optimale løsning, så man ikke føler sig begrænset.

Du kan finde disse hjælperedskaber lige her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *