Sådan overlever du den lange flyrejse

Hvis du er så heldig at skulle langt væk på ferie, så følger der desværre også en lang flytur med. Det kan være en hård oplevelse at komme igennem, og derfor er det vigtigt, at du følger disse råd, hvis du vil overleve den lange tur på bedste vis.

Sørg for at undersøge, hvordan tidszonerne er der, hvor du skal hen, og prøv at sove på de rette tidspunkter under flyvningen. Dette skal du gøre, så din krop vænner sig til det nye tidspunkt at sove på, og det vil mindske dit jetlag.

 

Hvis det er nat der hvor du skal hen, når du starter din flyvning, så er det vigtigt, at du forsøger at falde i søvn med det samme – derfor er det også en rigtig god idé at undgå morgenkaffen den dag, du skal flyve, så du ikke er ekstra frisk.

 

Derudover skal du underholde dig selv med alt det, du godt kan lide. På de fleste langdistanceflyvninger, vil der være mulighed for at se en masse film på flyet, og det bør du gøre, hvis du skal slå nogle timer ihjel.


Det er også en god idé at spise mad på de rette tidspunkter i forhold til din destination, så kroppen igen vænner sig til den helt nye rytme.

 

Derudover er det også en god idé at strække benene, så når du har mulighed for det, så gå en tur op og ned ad gangen på flyet, så du kan få gang i dit blodomløb.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *