Undgå at regnen spolerer din ferie

Man er endelig ankommet til feriedestinationen, som man i flere måneder har glædet sig til. Men så står man op til at regnen står ned i stænger, og planen om at ligge på stranden i flere dage er nu spoleret. Nogle tager det måske helt afslappet, mens andre lader sig stresse og føler ferien er blevet ødelagt af regnen. Er du en af de sidstnævnte, så læs med her: 

Årsagen til at mange bliver stresset er, at folk glemmer at afstemme sine forventninger. Hvis du gerne vil undgå at blive overrasket over regnvejret, så opstil en række scenarier hjemmefra. Generelt er det altid fornuftigt at tænke over hvilke scenarier, der kan opstå på ens ferie. Hermed bliver det der før var helt uventet nu bare en hændelse, som får dig at bruge tiden på en af de mange andre ting, som du har lyst til. For at vende tilbage til regnvejret, så bør du inden din ferie have overvejet hvad du/I kan lave, hvis en regnvejrsdag pludselig bliver aktuel. 

3 tips til hvad kan lave på en regnvejrsdag på din feriedestination

1)

Inden du rejser afsted på ferien, bør du sætte dig ind i hvilke indendørsseværdigheder som findes på din feriedestination. Dette kunne f.eks. et museum, en udstilling, eller noget andet som byen er kendt for. Du kan f.eks. ofte få rundvisninger på diverse store seværdigheder. Hvis du er tæt på en storby, så er der også en stor chance for, at du kan finde et shoppingcenter i nærheden. Her kan du bruge tiden på at shoppe, eller finde en café/restaurant og tilbringe noget af tiden hos. 

2)

Havde du glædet dig til at komme ud og bade i poolen eller stranden – men gider ikke være der når det regner – så find ud af om feriedestinationen har en indendørs svømmehal eller spa. Dermed kan du undgå at din badeferie bliver spoleret, da du nu kan nyde en svømmetur indendørs. 

3)

En tredje mulighed, som du kan bruge tiden på, er at se en film eller en serie. Hvis I er flere afsted, kunne i lave en lille hjemmebiograf, hvor I kunne se en eller flere film i fællesskab. Tag derfor film eller serier med hjemmefra – dette kan gøres både fysisk, men også virtuelt vha. streamingtjenester. Har du ikke adgang til internet, så sæt dig ind i hvilke streamingtjenester, som tilbyder at downloade indholdet ned på dine enheder. Dette gør det muligt for dig at downloade dine yndlingsfilm og serier hjemmefra. 

Hvis I er flere afsted på ferien, så er det altid fornuftigt at samle hinanden og diskutere i fællesskab hvad I har lyst til at lave. Dermed får alle lov til at være en del af beslutningsprocessen, hvilket er med til at indfri alles forventninger og så undgår man at stresse. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *