Du skal besøge USA mindst 1 gang

Hvis du elsker at se nye ting, så er rejser det absolut bedste du kan investere i.

Det bedste ved at rejse er, at det aldrig er dårligt brugte penge. En rejse er er oplevelse som du altid vil kunne huske.

Et af de lande som vi mener er et absolut must i løbet af din levealder er USA, det er et land som er et kæmpe must.

USA er et kæmpe land og er delt ind i East-side, West-side, North-side og East-side. De forskellige områder har en række forskellige ting at byde på. Vores favorit er dog East-side, derfor har vi lavet en kort guide til hvad er et kæmpe must for dig hvis du skal rejse til ’The Land Of Opportunity’

USA

USA er ’The Land Of Opportunity’, du er nødt til at besøge landet mindst en gang i løbet af din levetid.

USA giver dig mulighed for, at opleve ting som du aldrig kommer til at se hjemme i lille Danmark. Derfor er det også vigtigt man husker, at se så meget som muligt.

USA er et så stort land, at du kan finde mennesker fra hele verden, hertil kan du se områder i hver deres samfundsmæssige lag. Du kan nemlig både finde slumområder, som er præget af kriminalitet samt meget høj arbejdsløshed.

Hvis man har løst, har man dog også muligheden for at se det stik modsatte. Man kan komme til områder som New York, her kan man se lejligheder til millioner.

Hvis man går op i kunst og gamle seværdigheder, så er USA også et oplagt land med rigtig meget historie.

East-side

Hvis du tager til landets East-side, så får du muligheden for, at opleve en række forskellige imponerende oplevelser som man ej kan se andre steder i verden. Hertil får man mulighed for, at se verdenskendte steder.

MoMA

MoMA er det verdenskendte Museum som USA huserer. Navnet står for the Museum Of Modern Art, museet har malerier malet af de største navne i historien.

MoMA husere malerier for legender igennem tiden, bl.a. malerier fra verdenskendte Picasso kan ses inde på museet. MoMA har også Monet og mange andre anerkendte maleres malerier på udstilling.

Hvis man altså går op i historie og især malerier, så kan man med fordel svinge forbi MoMA.

Time Square

Time Square er et syn du nok aldrig rigtigt kommer til at finde nogle andre steder.

Gaderne er dækket af kæmpe lysende skilte, der er så mange samlet på området at det er umuligt at blive blændet, af de kæmpe reklamer der er kørende på storskærmene.

Området er betegnet som New Yorks centrum og er et absolut must hvis man tager til East-side under sit USA besøg.

Frihedsgudinden

Hvis man er i New York, er man naturligvis også nødt til at tage forbi frihedsgudinden. Den 47m høje statue er et Amerikansk nationalmonument, samt en af USA’s absolut største turistattraktioner. Der er sammenlagt omkring 4 mio. besøgende ved frihedsgudinden hvert år.

Frihedsgudinden er et symbol på frihed som blev skænket af Frankrig tilbage i tidernes morgen, statuen står på Liberty Island, Liberty Island er en ø med beliggenhed i New Yorks havn, lige udenfor Manhattan.

Dette er få ting som man bliver nødt til at besøge hvis man tager til USA’s East-coast.

Praktisk Info

Husk at der er en lang række ting som du skal leve op til hvis du er interesseret i at besøge USA, det er nemlig et af de sværeste lande, at komme ind og besøge.

Du kan kun opholde dig i landet i 90 dage pr. Esta. Når du skal til USA skal du altså ikke bruge et Visum men i stedet søge om Esta.

Hvis din ESTA bliver afvist, skal du søge visum lige efter, dette kan du læse mere om inde på udenrigsministeriets hjemmeside.

Det er varmt i USA, og derfor kan det være en god ide at få bestilt noget varmt sommertøj hjem, inden man tager afsted til USA. På online-mode.dk kan du finde et bredt udvalg af sommertøj, som både er behageligt og ser rigtig godt ud.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *